Prepping

Het is nu het moment om nog eens uw kar goed vol te gooien

We naderen het einde van 2021. De kans dat de door Klaus Schwab voorspelde ‘cyberpandemie’ toeslaat wordt met de dag groter (Coverstone zag in een visioen het licht in de VS uitgaan rond de Kerstperiode). Verder komt er ongetwijfeld een nieuwe lockdown aan, misschien reeds volgende maand. Mogelijk breekt er ook conflict uit in het Midden-Oosten en/of rond Oekraïne. De brandstofprijzen blijven stijgen. Daarom willen we de lezers op het hart drukken om misschien nu – wanneer het nog kan – nog eens naar de supermarkt te gaan en wat extra voedsel in te slaan (blikken, pasta, rijst,…).

De inflatie zal volgend jaar ook enkel maar erger worden, of anders gezegd: ons geld zal steeds minder waard worden. Als we dachten dat 2021 erg was: we hebben nog niks gezien. De Grote Reset moet en zal ten uitvoer gebracht worden, en dat zal pijn doen, ook bij ons. We kunnen slechts bidden om die boze plannen af te zwakken, en ons voorbereiden (geestelijk en lichamelijk). Het is een soort ‘zondvloed’ van het kwaad. God vraagt ons doorheen zijn profeten om ons voor te bereiden en niet te zwichten voor de druk om de vaccins te nemen, of – wanneer de tijd daar is – de chip. Mensen zullen misschien hun job verliezen, maar beter dat dan de gifspuit nemen. Diegenen in de zorg die de spuit niet willen nemen, kunnen nog rekenen op een werkloosheidsuitkering. Alles beter dan dat vaccin. En het blijft maar tijdelijk, omdat we na verloop van tijd toch de chip zullen moeten nemen willen we nog aan ons geld kunnen. Maar dat is nog niet voor nu. Eerst komt de (hyper)inflatie en de instorting van het huidige financiële systeem.

Uiteindelijk kunnen we ons slechts beperkt voorbereiden. De rest moeten we aan God overlaten. Hij zal voor ons zorgen, zoals Hij zorgde voor de arme weduwe ten tijde van Elia, toen haar pot met meel en kruik met olie niet op raakte. Hij zal zorgen voor ons, en wij zullen misschien moeten zorgen voor anderen, en door hen te helpen (bvb. wat voedsel te geven) eveneens de Heer naar hen brengen (door bvb. hen een Nieuw Testament, het Woord Gods te geven…).

En tot slot: Hij heeft ons doorheen de profetische boodschappen van de Ierse profetes Maria ‘Divine Mercy’ (pseudoniem), die gebundeld werden in wat bekend is als ‘Het boek der Waarheid‘, en waarvan reeds vele voorzeggingen zijn uitgekomen (aftreden Paus Benedictus, de wereldwijde Covid-vaccinatie,…), een gebed gegeven waarmee we het Zegel van Bescherming afsmeken dat werd voorzegd in het Boek Openbaring (waarmee de uitverkorenen worden getekend om ze te beschermen in de Grote Verdrukking).

Meer daarover in dit artikel: ‘Een pleidooi voor het Zegel van Bescherming‘.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: