Videotoespraak daterend van april dit jaar door Andrea Haberl, een Duitse politica van AfD (Alternativen für Deutschland) die uit de biecht klapt:

Hallo iedereen, ik wil jullie graag tot dusver wat voorlichting geven. Ik zit namelijk drie jaar in de politiek. Ik zit in het bestuur van de regio Pfaffenhofen Freising, dus dat wat ik jullie nu vertel, daar ben ik zeker van dat het klopt, omdat ik het met mijn eigen ogen gezien heb, omdat ik nu eenmaal in de politiek zit en meewerk. Voor velen is het misschien nu, ja te veel kan ik nu niet zeggen, maar het zou jullie de ogen moeten openen, want online evenementen of bijeenkomsten kunnen we helaas niet houden. Dus als eerste wil ik wat zeggen over de infectiebeschermingswet [vergelijkbaar met de pandemiewet in België of de corona spoedwet in Nederland, ndvdr].

Die Merkel, jullie weten, al wat ze van plan is, dat ze deze nu in de bond heeft ingediend, in de Bondsdag. Deze wet moet vrijdag worden aangenomen en ik kan u met 1000% zekerheid zeggen dat deze zal worden aangenomen, omdat de partijen CDU, SCU, SPD, De Linke, FDP, en de Grüne het eens zijn met de bondskanselier. Dat weten we nu al dat deze wet zal worden aangenomen. Dat was ook zo vorig jaar, dat moest ingevoerd worden. Het zal nu ook doorgaan. Jullie moeten je geen illusies maken “Het duurt nog even’, of “het zal wel,” of “dat kunnen ze niet doen”, “ze hebben tweederde meerderheid nodig.” Die tweederde meerderheid hebben ze. Het is allemaal al geregeld.

Wat houdt deze wet in? De wet houdt in dat mevrouw Merkel de deelstaten buiten werking stelt [net zoals bvb. de pandemiewet in België: Premier De Croo houdt de touwtjes strak in handen, nvdr]. Dat wil zeggen dat zij alleen de macht en controle heeft. Die vrouw neemt praktisch heel ons leven over. En al onze rechten, ze kan nu buiten werking stellen wat ze voordien al gedaan heeft.

En ik zeg het jullie nu heel duidelijk: het is nog nooit om corona gegaan. Het gaat maar om één doel: het plan doorvoeren. Corona was de hele tijd slechts een voorwendsel en dat moet ik hier duidelijk zeggen. Ik heb het zelf zwart op wit gezien. Ik weet waar ik het over heb. Het gaat duidelijk om het minimaliseren en reduceren van de wereldbevolking. De hele zaak is al gepland in 2019, waar Merkel samenkwam bij de Bilderbergconferentie. Söder zit erin en veel landleiders zijn erbij betrokken. Merkel behoort tot een bepaald soort elite, die het Great-Reset plan – dat woord hebben jullie vast wel al gehoord – wil doorvoeren.

Dat betekent dat alles genationaliseerd moet worden. We moeten allemaal afhankelijk worden van de staat. Er wordt eigendom van ons afgenomen. De Groenen hebben dat al in hun verkiezingsprogramma gestopt. Dat kunnen jullie allemaal nalezen, wat ik hier nu vertel. Ze willen alles van ons afnemen als we de vaccinatie overleven. Daar gaat het om [Denk ook aan de slogan/doelstelling van het WEF voor 2030: jullie zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn, nvdr]. Bedenk eens hoe snel deze zaak sinds vorig jaar is doorgejaagd. Denk erover na en laat alle uitspraken de revue passeren.

“Nee, er komt geen vaccinatieplicht.” Nu zal er een plicht komen. Zonder vaccinatie kun je dit niet meer doen. Je kunt geen boodschappen meer doen. Zonder test kun je niet meer winkelen. Dat is allemaal van tevoren gepland. Zodus dit is het eerste.

Het tweede is dat we allemaal van de staat afhankelijk worden. Dat betekent dat ons voedsel moet toegewezen worden. Woningen moeten worden verdeeld. De Groenen willen… ja het volgende dat op ons afkomt is een klimaatlockdown. Ze zullen alles van ons afnemen en dat moet ik hier heel duidelijk maken. En we hebben allemaal geen tijd meer. De regeringen en alle politici die daarin zitten, zeg ik maar even scherp, ja die zijn zo bang om hun zetel te verliezen en machteloos te worden, niet meer dat geld te verdienen. Dus ze zijn het er allemaal mee eens, omdat ze heel goed weten dat als ze niet akkoord gaan, ze moeten gaan.

En ik kan jullie nu al vertellen dat we de ‘groene’ bondskanselier krijgen. Het is allemaal geregeld, het is allemaal besloten en alles zal verlopen volgens Merkel haar plan. Zodra ze de wet er heeft doorgedrukt is er geen weg meer terug naar de normaliteit. Dat kan ik jullie met zekerheid zeggen.

Wat verder zegt ze over de vaccinatie:

Ik kan jullie nogmaals zeggen, laat jullie niet vaccineren! Deze vaccinatie dient maar voor één doel: dat de mensheid, de wereldbevolking wordt gereduceerd. Dit is zo en dit vaccin is absoluut levensbedreigend. Maar dat hoort er ook bij. Want niet voor niets wordt er een vaccin doorgejaagd dat jaren voordien verboden was. Dit mRNA-vaccin wilde men jaren terug al invoeren, maar dat was toen verboden. Omdat het gewoon te gevaarlijk was, omdat het in het DNA, in de genen in grijpt. En nu jaagt men dit erdoor en staat men toe om hiermee te vaccineren, ondanks alle [vaccinatie] doden.

Dus wat hier gebeurt is een enorme waanzin. Dat moet duidelijk gezegd worden. We moeten onze hoop niet meer vestigen op de politiek. Dat is zo. De politiek, dat zeg ik nu heel duidelijk, de politiek heeft geen houvast meer en zal ons niet meer helpen. Dit is zo, omdat ze allemaal tot het systeem behoren.

Ze besloot dat we ons tegen het systeem moeten verzetten door er niet aan mee te doen.

Als men altijd meedoet, dan is het voorbij. Maar de mensen, zoals gezegd, die gewoon gehoorzaam volgen, die gaan hun eigen ondergang tegemoet. En dat is het erge.

Bron: Rumble.com; Commonsensetv

Advertentie