Overmatige sterfte in het Verenigd Koninkrijk is buitengewoon, en toch is niemand bereid om de experimentele Covid-‘vaccins’ als de boosdoener te noemen. Kankerexpert en prof. Carl Heneghan beschrijft de huidige situatie in Groot-Brittannië als een ‘nationaal schandaal’.

De afgelopen maanden zijn er in het VK maar liefst 9.300 meer mensen dan normaal omgekomen, en ambtenaren geven al het andere de schuld, behalve de injecties. Uit de laatste cijfers van het Office for National Statistics blijkt dat Engeland en Wales samen 20.823 meer sterfgevallen hebben geregistreerd in de afgelopen 18 maanden, dan het vijfjaarlijks gemiddelde. Slechts 11.531 doden zouden te maken hebben gehad met “Covid”. En dan bedoelen we “gevallen van overlijden” waarbij Covid de schuld kreeg van iemands dood (hij/zij was positief getest), ook al was het bvb. een auto-ongeluk of een andere doodsoorzaak.

Heneghan, die het Centre for Evidence-Based Medicine aan de Universiteit van Oxford leidt, roept op tot een “onmiddellijk en volledig onderzoek naar de kwestie van de oversterfte”, die enorm stijgt en er geen einde in zicht is. “We moeten dringend begrijpen wat er mis gaat en een onderzoek naar de onderliggende oorzaken om die acties te bepalen die verdere onnodige sterfgevallen kunnen voorkomen“, aldus Dr. Heneghan .

Uiteraard begrijpen wij wel wat er misgaat.

Bron: Naturalnews