Vandaag is er plots er in de media wereldwijd veel te doen rond een zogenaamde “Zuid-Afrikaanse” mutant van het vermeende ‘Covid-virus’. Die mutant zou ineens zelfs vandaag al in België zijn “waargenomen” (ja, want men staat met een verrekijker op de uitkijk, en met een Covid-identificatiegids, om aanvliegende ‘soorten’ direct te kunnen spotten en te melden!). Landen beginnen vluchten te schrappen, hardere maatregelen te nemen, en aandelen gaan in het rood.

In België werden vandaag – wanneer er in de media plotse heisa ontstaat rond de nieuwe “gevaarlijke mutant” – door het ‘vervroegde Overlegcomité’ nieuwe beperkende maatregelen genomen en werd beslist dat de derde “boosterprik” versneld zal worden uitgerold. De horeca, die weer als eerste getroffen wordt, smeekt om steunmaatregelen. Die zullen ze krijgen, waardoor het geld almaar waardelozer zal worden. Ondertussen gaan aandelen op de beurzen in het rood bij de aankondiging van de “mutant”.

Belgisch Premier De Croo sprak zelf over ‘Covid-21’, omdat het drie keer besmettelijker zou zijn. Officieel wordt nu gesproken over de “Omikron-variant” (de Delta-variant is nu passé).

Uiteraard geloven wij er niets van. Er zijn geen mutanten, laat staan dat Covid zou bestaan. Er is tot op heden nog geen enkel labo ter wereld in staat geweest om Covid te isoleren en aan te tonen. Maar wat gebeurt er nu: we zijn in het griepseizoen aanbeland (dat begint klassiek altijd eind november). En wat horen we daar over in de media: nul, niks, nada! Griep heeft zijn koffers gepakt en is naar Mars gevlogen; en in plaats daarvan is Covid gekomen – een monstervirus waar we nu allemaal doodsbang van moeten zijn!

Maar wat gebeurt er nu ook: vele gevaccineerden zijn nu veel vatbaarder voor infectieziekten (griep,…), vanwege hun kapot gegane immuniteit, waardoor hun ziekte erger wordt dan wanneer ze niet gevaccineerd zouden geweest zijn. En zoals we reeds aantoonden: Griep heeft exact dezelfde symptomen als ‘Covid’ (ofwel: Covid = Griep).

De enige reden van deze heisa is zoals in fase 5 van de ‘Tijdslijn van de Grote Reset‘ staat:

  • Zorg dat de economie verlamd raakt en dat er fabrieken en winkels gesloten worden.
  • Laat het aantal werkelozen exploderen.
  • Zorg voor een derde prik (boosterinjecties).
  • Zorg voor meer doden onder ouder mensen.
  • Introduceer verplichte vaccinaties voor iedereen.
  • Zorg dat de mythe van varianten, de effectiviteit van het vaccin en de groepsimmuniteit wordt uitvergroot.

Uiteraard is ook fase 6 reeds in zicht, waar de economie geheel wordt vernietigd… Ze zullen hun lockdown en vaccinatieverplichting trachten te rechtvaardigen door te wijzen op die toch zo “gevaarlijke mutant” die nu de ronde doet (terwijl het mensen zullen zijn die gewoon de griep zullen hebben – een luchtweginfectie!).

De zogenaamde “Zuid-Afrikaanse mutant” is niet toevallig uit het niets gekomen; ze stond al lang op papier bij onze elites. Zij hebben een Plan dat moet worden gevolgd…