Wie dacht dat het er in Rusland beter aan toe gaat op gebied van de Covid-plandemie, is eraan voor de moeite. Ook daar worden diegenen die zich niet willen laten injecteren met experimentele mRNA-Covid-vaccins door de overheid totaal verketterd. De perssecretaris van Poetin noemde onlangs de zogenaamde antivaxxers “gevaarlijke gekken”, zo bericht Russia Today.

Diegenen die weigeren om zich te laten inenten met het experimentele Covid-19-vaccin en actief anderen ervan trachten te overtuigen om ze eveneens te weigeren, zijn “gevaarlijke gekken”, zo zei de Perssecretaris van President Poetin, Dmitry Peskov gisteren op tv.

“Gevaarlijke gekken. Dat zijn twee woorden. Slechts één woord kan het niet uitdrukken,” vertelde Peskov. De Russische Minister van Volksgezondheid, Mikahil Murashko zei dat diegenen die zich niet willen laten inenten “onredelijk” zijn, en een andere beambte van gezondheid zei dat ze “verlamd van angst” zijn (terwijl het net andersom is). Een afgevaardigde van een ziekenhuis in Moskou noemde ze “idioten”.

In Rusland heeft slechts 49,2% van de totale bevolking een eerste dosis gekregen, en is 43,6% “volledig gevaccineerd.” Men wil in Rusland toch 80% van de bevolking gevaccineerd krijgen. Tot op heden is de vaccinatie nog niet verplicht voor de hele bevolking (maar wel al voor bvb. bepaalde inwoners van de regio rond Moskou en twee andere regio’s).

Het experimentele Sputnik V Covid-vaccin was het eerste ‘vaccin’ ter wereld dat een noodgoedkeuring kreeg om te worden toegediend aan de bevolking.

Bron: RT