Eindtijdnieuws

2022 zal wellicht een zeer turbulent jaar worden

Wij van de redactie willen alle lezers het beste wensen voor het nieuwe jaar. We hebben het afgelopen jaar niets anders dan gewaarschuwd voor de Covid-vaccinatie en voor wat nog staat te gebeuren: een cyberpandemie en/of een blackout, de instorting van ons financieel systeem, oorlog, etc… Nu lijkt het min of meer rustig in de wereld, maar dat is slechts schijn. De vaccinatie van de kinderen van 5-11 jaar begint nu, en wat daarna? De energiecrisis is ook slechts goed en wel begonnen. Wij hebben heel wat tips gegeven over hoe men zich kan voorbereiden. We hopen dat u ze ter harte hebt genomen. Wees voorbereid, want de volgende crisis kan ieder ogenblik toeslaan.

Duitsland heeft effectief op 31 december de helft van diens kerncentrales gesloten. Het licht is niet uitgegaan, maar het zijn dan ook in Europa momenteel zachte temperaturen. De situatie kan snel veranderen als het wat kouder wordt.

Wat mogen we verwachten voor 2022?

 • Een verergering van de inflatie (dus: de ontwaarding van ons geld);
 • cyberpandemie/blackout (wanneer weten we natuurlijk niet, indien dit komt is voedselschaarste direct een feit);
 • toenemende spanningen in het Midden-Oosten (Iran-Israël) en eventueel uitbreken van een grote oorlog; denk eraan dat er in Syrië nog elke dag wordt geschoten en gebombardeerd. De oorlog daar is nog steeds bezig, maar in de media wordt daar niks over gezegd;
 • verder zijn de spanningen in Oekraïne nog steeds te snijden: ook daar is er kans dat er oorlog uitbreekt dit jaar;
 • uitbreken oorlog China/Taiwan (China die Taiwan terug bij het “thuisland” wil voegen)

Indien die oorlogen zich beginnen te ontvouwen, is de kans dat dit uitgroeit tot een mondiale oorlog reëel. De profetieën zijn hierin ook duidelijk: eerst moet er overal oorlog zijn vooraleer de Antichrist op het wereldtoneel kan komen als de grote vredestichter.

We hebben uiteraard geen glazen bol, en weten niet wat er daadwerkelijk in 2022 zal gebeuren. Maar één iets is zeker: het wordt niet meer “normaal”. Wees dus voorbereid. En vooral: blijf bidden.

6 reacties

 1. Heel duidelijk dat we in het Bijbelboek Openbaringen zijn beland. Nog een poosje en de Here Jezus komt terug om zijn gemeente op te halen. Dan komt er een grote verdrukking op aarde. En de antichrist zal zich zetten in de tempel.

  Like

 2. Georganiseerde Oorlog in Kazachstan / olie moet tegengehouden worden / alles op electriciteits dominantie-controle gericht / geen code geen energie .

  Like

 3. De redactie heeft gelijk: 2022 wordt een beslissend jaar!

  Denk er ook aan dat de Waarschuwing dit jaar kan gebeuren, volgens het BDW nadat de Paus (B16) Rome moet verlaten (opstand na financiele reset?), tevens zal het na de wereldwijde vaccinatie zijn, en na perioden met lange stormen.
  Volgens Garabandal zal het zijn in de maanden maart-mei op een donderdag (vrouwlijke martelares, gokje: Gemma Galgani, 11 april?)

  Nieuws uit China: oude tekst op zeer oude steenformatie: De chinese communistische partij zal ten onder gaan!
  https://epochtimes.today/270-million-year-old-stone-bears-words-chinese-communist-party-perishes/
  Dit nieuws deed mij denken aan Besazar van Babylon: Mene, Tekel, Parsin!
  Bergoglio communistische vriendjes in China gaan uiteindelijk ten gronde.

  Like

 4. Beste Redactie,

  Leuk, bedankt!, ik heb trouwens een artikel geschreven over een 8e -eeuws prentje, naar welk e-mail kan ik het sturen? (mochten jullie het kunnen gebruiken).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: