plandemie

Belgisch Premier De Croo ‘van gedacht veranderd’ en nu toch bereid verplichte vaccinatie voor iedereen te introduceren

In november 2021 was Belgisch Premier De Croo nog tegenstander van verplichte vaccinatie met het experimenteel Covid-19-vaccin. Sinds eind december echter, is hij “van mening veranderd”. Hij zei aan de krant Het Laatste Nieuws op 27 december:

“Als je ziet dat er daar vijf keer meer niet-gevaccineerden liggen [op intensieve, wat een leugen is, nvdr], dan kan je die vraag niet meer uit de weg gaan. Een relatief kleine groep heeft een te grote impact. Dat kunnen we niet toelaten. Als de piste van verplichte vaccinatie daartoe kan helpen, dan wil ik dat overwegen.”

Minister van Volksgezondheid Vandenbroucke is uiteraard altijd al voorstander geweest van verplichte vaccinatie. VRT NWS schreef vandaag:

De eerste minister geeft ook toe dat hij van mening veranderd is over de verplichte vaccinatie, omdat die verplichting misschien wel dé enige weg is om te kunnen leven met het virus.

En de journalist concludeerde dan ook: “De discussie over de verplichte vaccinatie lijkt nog moeilijk te vermijden.”

Wat stond ook al weer in de Tijdlijn van de Grote Reset voor Fase 5, de periode november 2021 – maart 2022? Introduceer verplichte vaccinaties voor iedereen. De Covid-vaccinatie is in België reeds verplicht voor alle zorgmedewerkers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: