oorlog

NAVO-Secretaris-Generaal Stoltenberg: “NAVO is klaar voor oorlog indien onderhandelingen falen”

Momenteel zijn er in Genève onderhandelingen/gesprekken aan de gang tussen Moskou en de NAVO, als een laatste poging om de relaties te herstellen/te verbeteren. Beide kanten gaven echter reeds aan geen strobreed te willen toegeven op de vlakken waar ze in de clinch liggen. Gisteren liet de NAVO-Secretaris-Generaal Jens Stoltenberg in een interview met de Financial Times verstaan dat mochten de onderhandelingen op niets uitdraaien, de NAVO klaar is voor een “nieuw gewapend conflict in Europa”. Hij zei dat hij “op de hoogte is van de geschiedenis van Rusland,” en voegde eraan toe dat ze “eeuwenlang in conflict gelegen hebben met buurlanden.”

Stoltenberg zei dat Rusland moet samenwerken met het Westen, ofwel een “militaire alliantie onder ogen moet zien, dat gehard is voor gewapend conflict.”

Moskou gaf drie uur geleden, bij monde van de Afgevaardigde van de Russische Minister van Buitenlandse zaken, nog aan dat de VS het werk van de Rusland-NAVO Raad wil herstellen, “op voorwaarden die onaanvaardbaar zijn voor Moskou.” De NAVO wil ook geen strobreed toegeven aan de eis van Moskou dat de NAVO niet verder uitbreidt richting de Russische grens.

Bron: Liveuamap

1 reactie

  1. Hoewel we niet blij hoeven te zijn met de huidige situatie is een 3de oorlog waarschijnlijk de enige uitweg in Europa. Poetin is een oud KGBer en een sadist 1ste Klas. Heeft niets zeggende koude ogen, de ogen van een moordenaar wat Hij al menigmaal heeft bewezen. Spijtig voor al die mensen die waarschijnlijk moeten sterven voor zo’n agressor. De 2de agressor is in aantocht en zal vermoedelijk gebruik gaan maken van de mogelijke Europese oorlog( lees China) Xi is net als Poetin een moordenaar van het ergste soort. Iedereen wordt door hun gedood, zeg vermoord, die verkeert met de ogen blinkt. De vernietiging van dat soort leiders is een weldaad voor de Wereld. Succes NAVO, Europa en VS en vernietig de despoten van deze Wereld.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: