De Vlaamse slogan voor de Covid-vaccinatie van kinderen.

Sinds begin deze maand is men (onder meer in België) van start gegaan met het injecteren van 5-11 jarige kinderen met de experimentele Covid-19-vaccins. Kinderen mogen dan poseren naast een bekend Disney-figuur terwijl ze een naald in hun arm krijgen, en krijgen achteraf wat snoep. Een schamele troost, als je bedenkt wat de gevolgen kunnen zijn. Naast het feit dat een deel van de inhoud volgens Sciensano “geheim” is, en er onder meer het gevaarlijke grafeenoxide in werd gevonden door onafhankelijke onderzoekers; dat de mRNA-technologie nog in de kinderschoenen staat, onvoldoende getest werd (de vaccins zijn nog steeds experimenteel, waardoor tal van codes en verdragen worden geschonden); en de vaccins uiteraard totaal overbodig zijn, maar opgedrongen worden omwille van een agenda (depopulatie, introductie Beest-systeem), zijn kinderen ook veel kwetsbaarder voor die vaccins.

Diverse experten, zoals de uitvinder van de mRNA-technologie Dr. Robert Malone, of Dr. Geert Vanden Bossche (viroloog en vaccinoloog), waarschuwen: laat je kind NIET vaccineren! Vanden Bossche noemt het zelfs een “doodzonde” om je kind te laten injecteren. De mogelijke gevolgen van die vaccinatie wegen in de verste verte niet op tegen een mogelijke zogenaamde “besmetting” met Covid (griep of verkoudheid), welke door dat vaccin niet eens wordt verhinderd. Dat vaccin doet ronduit niks, behalve het lichaam schaden en de aangeboren natuurlijke immuniteit kapot maken. De kans op zware bijwerkingen is bij kinderen ook veel groter dan bij volwassenen. De kans dat men myocarditis krijgt, wordt groter naarmate men jonger is. Er is geen enkele medische rechtvaardiging voor het injecteren van jonge kinderen met dit serum. Op de websites van de overheid (RVIM en Laatjevaccineren.be) leest men niets anders dan leugens over vaccinatie van kinderen. Van begin tot einde is de uitleg één leugen. Het zou veilig zijn, en goedgekeurd zijn. NEE: het kreeg een noodgoedkeuring en is niet bewezen veilig te zijn. Het zou beschermen: NEE, want iedereen die reeds gevaccineerd is, kan toch “positief testen”, en in het ziekenhuis belanden. Door vaccinatie raakt het gezins- school- en vrijetijdsleven minder verstoord: NEE, het zijn de politici die het door hun idiote PCR-test-, quarantaine- en lockdownmaatregelen verstoren. Hebben diegenen die dat geschreven hebben misschien een speciale cursus “Hoe wordt ik aartsleugenaar” gevolgd? Je zou het gaan denken.

Het erge is dat onze politici en tv-virologen het gevaar kennen, maar desondanks de vaccins voor kinderen blijven pushen, en niets dan leugens blijven uitbraken. Die mensen hebben bloed aan hun handen, zullen verantwoordelijk zijn voor talloze doden, en zullen na afloop van dit hele verhaal in de rij kunnen gaan staan bij Joseph Mengele, Adolf Hitler, Joseph Stalin, Pol Pot, en andere gruwelijke figuren uit het verleden, die talloze doden op hun geweten hadden, of betrokken waren bij gruwelijke medische experimenten op mensen. Ze zijn geen haar beter. Het motief dat hen drijft weten wij niet. Sommige zijn wellicht echte Vrijmetselaars die op de hoogte zijn van de plannen om de bevolking uit te roeien, en daar actief aan mee werken. Anderen zijn misschien meelopers of opportunisten, die de vaccins pushen voor persoonlijk gewin (politieke ambitie, carrière of geldelijk gewin). Hoe dan ook zijn ze allen schuldig. Maar wij mogen hen niet haten hierom. Christus leerde om onze vijanden te beminnen en voor hen te bidden. Misschien zal er toch één berouw krijgen. Laten we daarop hopen en medelijden hebben. Tot slot zijn het allen slaven van Satan, en gaan ze een onvoorstelbaar gruwelijk lot tegemoet indien ze zonder berouw de Heer onder ogen komen op het einde.

Lezen we even wat de Heer over hen zei aan de Ierse profetes:

Ze zullen jullie zodanig in een tang houden aangezien zij over alles zullen heersen. Jullie zullen het moeilijk vinden om tegen hen te strijden daar zij zelfs de controle zullen hebben over jullie bank, jullie bezittingen, jullie belastingen en het voedsel dat jullie nodig hebben om te overleven. Maar dit zal niet lang duren want hun dagen zijn geteld.

Als zij willen doorgaan met hun slaafsheid aan het kwaad zullen zij zich in een afgrond storten met zulke verschrikkingen dat het beschrijven van hun lot te angstaanjagend en zo beangstigend zou zijn dat de mensen steendood zouden neervallen als zij maar één minuut van de kwelling die zij zullen ondergaan, zouden aanschouwen.

De Heer Jezus, 15 november 2010

Denken we ook aan dit: als een onschuldig kind (dat onmogelijk zware zonden op z’n geweten kan hebben) sterft door dit vaccin, zal de Heer het redden. Als een zondaar in zware zonde sterft door dit vaccin, gaat hij wellicht verloren. Helaas zullen er ouders zijn die hun kinderen zullen verliezen. Zij zullen dan tot besef komen dat de overheid en de media voortdurend gelogen hebben, en dat “complotdenkers”, “wappies” of “antivaxxers” gelijk hadden.

We gaan pijnlijke tijden tegemoet. Veel kunnen we niet doen. Waarschuwingen vallen meestal in dovemansoren. De leugen regeert overal. Laten we vooral bidden.