Foto: Pixabay.

Afgelopen zondag zei Hans Kluge, de Europese Directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat er in een Europa een einde van de vermeende Covid-pandemie in zicht is, ondanks “recordaantallen” positieve testen. Ook Belgische tv-virologen Van Gucht, Van Ranst en biostatisticus Molenberghs waren opvallend positief voor de komende maanden, en gaven aan dat de meeste, zoniet alle maatregelen wellicht binnenkort kunnen afgeschaft worden, en dat het voorjaar ‘zeer rustig zal zijn’. Ze voelen wellicht dat hun “coronaverhaal” in elkaar begint te vallen, en willen er stilaan een eind aan breien. Maar het kwaad is dan ook grotendeels reeds geschied: het plan om 70% van de bevolking enkele keren te injecteren met een experimenteel serum, is dan ook gelukt. Op nog geen jaar tijd werd het grootste deel van de volwassen bevolking wel 2 of 3 keer ingespoten met een niet officieel goedgekeurd “vaccin”, waarin onder meer het gevaarlijke grafeenoxide in werd ontdekt, en waarvan Sciensano aan vzw Hippocrates toegaf dat een deel van de inhoud “geheim” is.

Op 25 januari 2022 was volgens Our World in Data 76% van de Belgische bevolking zeker 2 of 3 keer ingeënt (volledig gevaccineerd). In Nederland was dat 71,6 %. In Europa is Portugal koploper, met 90,3 % van de bevolking “volledig gevaccineerd.”

In België wil men nu zo snel mogelijk nog de “vierde prik” toedienen aan mensen met een zwakker immuunsysteem, en er lijkt haast achter te zitten. Men voelt dat het coronaverhaal begint te wankelen, en men wil nog rap rap die vierde injectie in ieders arm jagen, vooraleer de ‘pandemie’ voorbij wordt verklaard door de WHO. Ondertussen is men ook nog bezig met het injecteren van de 5-11 jarigen, die liefst ook nog redelijk snel een ‘booster’ krijgen.

De Europese Directeur van de WHO zei zondag: “Het is plausibel dat de regio beweegt richting een pandemie eindspel”, waarbij hij zei dat de zogenaamde ‘Omikron’ variant milder is dan voorgaande varianten, en 60% van de bevolking zou kunnen infecteren tegen maart. Volgend op deze golf “zal er voor enkele weken en maanden een globale immuniteit zijn, ofwel dankzij het vaccin ofwel omdat mensen immuniteit hebben door infectie, en ook verlagende seizoensgebondenheid,” aldus Kluge. Hij voegde eraan toe dat het kan terugkeren naar het eind van het jaar, maar niet noodzakelijk als “pandemie”.

Ook anderen lieten reeds gelijkaardige geluiden horen, zoals dat ‘covid’ endemisch zou kunnen worden, zoals de griep of de verkoudheid. Albert Bourla, de CEO van Pfizer, liet gisteren nog verstaan dat een jaarlijkse Covid-vaccinatie voor hem ‘de voorkeur’ zou hebben, zoals een jaarlijks griepvaccin.

Maar ze kunnen hun maatregels niet blijven volhouden en die zogenaamde “pandemie” niet blijven in stand houden, en dat weten zij ook. Hun doel hebben ze echter behaald: door voortdurende angstpropaganda en dwangmaatregelen het grootste deel van de bevolking op de knieën krijgen, en in de rij doen staan om een experimentele injectie te ontvangen, waarvan ze de inhoud niet eens kennen. Er is nog nooit een vaccinatie geweest waarbij er zoveel schade werd berokkend en er zoveel doden vielen. Alles blijft zorgvuldig onder de mat geschoven worden, en mogelijke schade wordt voortdurend afgedaan als “zeer zeldzaam”.

Maar zeldzaam is het niet, getuige de vele berichten die blijven binnenstromen op het telegramkanaal ‘Vaccinatieschade’ van Artsen Voor Vrijheid. Enkele getuigenissen:

19 januari 2022
21 januari 2022
22 januari 2022

De lijst is enorm. Ook EudraVigilance meldde op 15 januari reeds ruim 37.900 doden en 3,4 miljoen vaccinatieletsels, waarvan ca. de helft ‘ernstig’, door de Covid-vaccinatie. Hou in het achterhoofd dat dit slechts “officiële cijfers” zijn, en de meeste doden en letsels eigenlijk niet gerapporteerd worden, gewoonweg omdat het verband niet wordt gelegd, of omdat het in de doofpot wordt gestopt.

EudraVigilance meldde voor het vaccin van Tozinameran (code BNT162b2,Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 17.054 doden and 1.624.526 letsels tot 15/01/2022 en omvatte 45.865 gevallen van storingen in het bloed en het lymfesysteem, incl. 238 doden; 53.606 hartaandoeningen incl. 2459 doden, 266.754 aandoeningen aan het zenuwstelsel, incl. 1807 doden, en ga zo maar door.

Hetzelfde verhaal in de VS, ook daar zijn de aan VAERS gerapporteerde dodentallen na vaccinatie gigantisch in vergelijking met andere vaccinaties (en net zoals in Europa slechts een fractie van de werkelijke aantallen):

Wellicht zullen nog veel zieken en doden door de vaccinatie volgen in de komende maanden. Het vaccin werkt niet bij iedereen onmiddellijk. Hoe langer de tijd tussen vaccinatie en een ziekte, hoe minder snel het verband zal worden gelegd, zeker door medici.

De kans bestaat dat om de vaccinatieschade te verdoezelen en de aandacht af te leiden, er nu snel wordt overgegaan naar de volgende fase van de ‘Great Reset’: de instorting van het financieel systeem en oorlog met Rusland en China. Een bijkomende mogelijkheid is dat er – zoals Bill Gates diverse keren orakelde – binnenkort een ander virus z’n opwachting maakt, dat dit keer wellicht wél een echt en gevaarlijk virus kan zijn – bvb. de pokken, waardoor vaccinatieschade ook weer kan worden verdoezeld en grote delen van de bevolking worden opgeruimd.

Hoe dan ook, het einde van “Covid” is jammer genoeg slechts het begin van nog ergere dingen. Dit was slechts de aperitief, het voorgerecht en de hoofdschotel moeten nog komen. Maar wie op de Heer vertrouwt, kent geen angst.

Bron: RT, Infowars, AVV-Vaccinatieschade, Vaccineimpact, Vaersanalysis

Advertentie