In 2017 gaf Klaus Schwab, oprichter en directeur van het World Economic Forum, een lezing aan de Harvard Kennedy School. Daar vertelde hij over hoe trots hij wel is dat het WEF de regeringskabinetten ‘binnendringt’ via politici die gevormd werden in Schwabs Young Global Leaders school. Niet enkel Merkel, Trudeau, Macron, Rutte en De Croo, maar ook Poetin. Reeds in december vorig jaar schreven we een artikel over de Young Global Leaders, en waarom dit de reden is dat overal ter wereld dezelfde ‘coronamaatregelen’ werden genomen (lockdowns, mondmaskers en uiteindelijk experimentele vaccinatie…).

Schwab vertelde toen:

“Ik moet zeggen, wanneer ik namen vernoemde, zoals mevrouw Merkel, zelfs Vladimir Poetin, en zo voort, ze allemaal Young Global Leaders van het World Economic Forum zijn geweest. Maar waar we zeer trots op zijn nu – de jonge generatie zoals Premier Trudeau, de President van Argentinië, en zo voort – dat we de kabinetten binnendringen. Dus gisteren was ik op een receptie van Premier Trudeau, en ik weet dat de helft van dit kabinet, of zelfs meer dan de helft van dit kabinet, eigenlijk van onze Young Global Leaders van het World Economic Forum is. Het is ook zo in Argentinië, alsook in Frankrijk, met de president die een Young Global Leader is.”

Misschien zijn sommigen verbaasd dat ook Poetin banden heeft met het WEF. Maar herinneren we ons Cyber Polygon 2020 en 2021, de cyberveiligheidsoefening die gezamenlijk door het WEF en Sberbank van Rusland werd georganiseerd, in samenwerking met onder meer de Russische regering.

De eerste die aan het woord kwam op Cyber Polygon 2020 was namelijk de CEO van het uitvoerende bestuur van Sberbank van Rusland, de tweede de Premier van Rusland; en vervolgens kwam Klaus Schwab aan het woord:

Schwab noemde Herman Gref, de CEO van het uitvoerend bestuur van Sberbank, zijn ‘goede vriend’ en ‘toegewijde partner’. Hij zei ook dat hij gelukkig was om President Poetin ontmoet te hebben in dat voorbije jaar. Opvallend: Herman Gref is tevens een zeer goede vriend van President Poetin. Sberbank is een grootbank die eigendom is van de Russische overheid; het is de grootste bank van Rusland en de derde grootste bank in Europa.

Het was ook tijdens Cyber Polygon 2020 dat Schwab opnieuw zei dat het ‘hoog tijd is’ voor een ‘Grote Reset’, om onze wereld ‘heruit te vinden’, en de cyberpandemie voorspelde, waarbij de Covid-19-crisis een ‘kleine storing’ zou lijken; en uitvoerend directeur van het WEF Jeremy Jurgens, eveneens een veel ergere crisis dan de coronacrisis voorspelde.

Zie je al de puzzelstukjes in elkaar vallen wat betreft de ene-wereldorde en de rol van Rusland en China?

Bron: Infowars; Bitchute