In december kondigde Israël aan dat ze samen met de VS een oefening zouden houden om de nucleaire sites van Iran aan te vallen. Deze geclassificeerde oefening werd effectief gehouden, ca. halverwege januari. Er was een hoge militaire beambte van de Amerikaanse Luchtmacht tegenwoordig bij de militaire oefening, waarbij tientallen gevechtsvliegtuigen betrokken waren.

De oefening voorzag een “enorme aanval” op de nucleaire faciliteiten van Iran, en omvatte diverse scenario’s zoals het bijtanken in de lucht, het reageren op luchtafweerraketten, en het uitvoeren van langeafstandsaanvallen, zo berichtte het Israëlische KAN.

Israël zal ook deelnemen aan de deze week gestarte 18-daagse door de VS geleide militaire oefening in de Rode Zee, met 50 schepen en 9000 mariniers van 60 landen.

Het lijkt erop dat Israël zal doorzetten met diens plannen om Iran aan te vallen. Indien dit gebeurt, zal wellicht heel het Midden-Oosten in een grote oorlog verwikkeld geraken. In december publiceerde de Tehran Times nog een kaart met alle mogelijke doelwitten in Israël mocht het tot een oorlog komen.

Albert Pike en WOIII

De occultist en hoge Vrijmetselaar Albert Pike kreeg van Satan zelf eind 19de eeuw een draaiboek ingefluisterd over de drie wereldoorlogen die zouden komen. De Eerste Wereldoorlog was ontworpen om het tsaristische Rusland omver te werpen en het communisme te introduceren. De Tweede Wereldoorlog moest gestart worden door Groot-Brittannië en Duitsland om uiteindelijk Rusland te versterken als wereldmacht.

De Derde Wereldoorlog zou volgens hem moeten een oorlog uitlokken tussen het de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische wereld en dat zou uiteindelijk naar de hele wereld uitbreiden:

“De Derde Wereldoorlog moet georkestreerd worden door voordeel te nemen bij de verschillen veroorzaakt door het agentschap van de Illuminati tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische Wereld. De oorlog moet geleid worden op zo’n manier dat de Islam en de politieke Zionisten elkaar gelijktijdig vernietigen. Terwijl andere naties, nog maar eens verdeeld over de kwestie, gedwongen worden om te vechten tot het punt van complete fysieke, morele, spirituele en economische uitputting… Dan zullen burgers, overal verplicht om zichzelf te beschermen tegen de minderheden van revolutionairen in de wereld, de vernietigers van de beschaving uitroeien, en de massa, teleurgesteld met het christendom, zal het ware licht ontvangen, door de universele manifestatie van de zuivere leer van Lucifer, dat finaal publiek zal worden gemaakt.”

Het mag duidelijk zijn dat de ware en uiteindelijke bedoeling van deze oorlog het uitroeien is van het Christendom, om de “zuivere leer van Lucifer” aan de wereld te presenteren. Die manifestatie zal het verschijnen van de Antichrist omvatten.

Cutting Edge Ministries wist uit monde van ex-illuminatileden, het volgende betreffende WOIII:

WOIII zal waarschijnlijk beginnen door het conflict in het Midden Oosten, het zal tevens een nucleaire confrontatie met Noord Korea inhouden, en de overname van Taiwan door China. Al wat we moeten doen is het nieuws bekijken, om te zien hoe dicht we zijn. Alhoewel er teveel details zijn om op in te gaan, is hetgeen de lezers moeten onthouden, dat Satan drie Wereldoorlogen heeft gepland om de Nieuwe Wereld Orde te stichten. Het ultieme doel van WOIII is om de Nieuwe Wereld Orde in te leiden met de Antichrist als de heerser van de wereld.

Eens WOIII begint, zal de Antichrist op het toneel verschijnen binnen de 13 weken of 91 dagen. Nadat hij ten tonele is verschenen zal hij een valse vrede creëren in de wereld en de Joden trachten te overtuigen dat hij de messias is.

We zitten op diverse fronten dichtbij een oorlog: Oekraïne-Rusland; Taiwan-China, Iran-Israël en Noord-Korea-Zuid-Korea. Net zoals bij WOII, toen er simultaan oorlog uitbrak tussen Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië; Japan en China, en Japan en de VS, zal er simultaan oorlog uitbreken op deze fronten, waarna die kunnen escaleren. Daarna zal de Antichrist ten tonele komen als de grote ‘vredestichter’, de ‘verlosser’, de ‘messias’.

Bron: RT