plandemie

Pfizer en BioNTech vragen noodgoedkeuring aan de FDA voor experimenteel Covid-vaccin voor 0-5 jarigen

Terwijl bij ons ze de 5-11 jarigen nog aan het injecteren zijn, en ze reeds nadenken voor een ‘booster’ voor tieners, hebben Pfizer en BioNTech in de VS reeds de noodgoedkeuring aangevraagd voor het Covid-vaccin voor baby’s van 6 maanden tot kinderen van 5 jaar.

Pfizer en BioNTech zeiden dat ze data hadden ingediend bij de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration), en ze zullen ook data indienen bij het Europees Geneesmiddelenagentschap en andere agentschappen in de wereld.

Pfizer CEO Albert Bourla beweerde valselijk dat “ziekenhuisopnames van kinderen onder de 5 met Covid-19 enorm gestegen zijn” en dat het “gezamenlijke doel” van Pfizer en de FDA is om zich voor te bereiden op toekomstige opkomende varianten en ouders een optie te bieden om hun kinderen “tegen het virus te beschermen”.

Bourla voegde eraan toe dat kinderen onder de 5 uiteindelijk ook een derde dosis of een ‘booster’ zullen nodig hebben om “beschermd” te zijn tegen ‘omikron’ en andere “toekomstige varianten.”

De vraag is of het hen nog zal lukken om zulke jonge kinderen op grote schaal te injecteren, mits het ‘coronaverhaal’ stilaan op zijn laatste benen loopt.

Bron: ETH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: