Cyberpandemie

ECB ‘waarschuwt’ financiële instellingen dat ze doelwit van “door Rusland gesponsorde cyberaanvallen” kunnen worden

Twee maanden nadat het IMF, de Wereldbank en 1 landen waaronder de VS, het VK, Duitsland en Italië een cyberoorlogsoefening hielden, die een aanval op de financiële instellingen simuleerde, en ca. 7 maanden na het door het World Economic Forum georganiseerde Cyber Polygon 2021, die eveneens een simulatie van een cyberaanval op banken inhield, heeft de Europese Centrale Bank (ECB) een waarschuwing gegeven aan de financiële instellingen dat ze het doelwit kunnen zijn van door de Russische overheid “gesponsorde hackers”.

Andrea Enria, voorzitter van de Raad van Toezicht van de ECB, zei tijdens een nieuwsconferentie dat de banken best hun cyberbeveiliging opvoeren, en dat er een potentiële toename in cyberaanvallen zit aan te komen.

“We vragen banken om hun cyberregimemaatregelen te versterken en te kijken naar een potentiële toename in aanvallen.”

Ook de New York Department of Financial Services waarschuwde voor Russische cyberaanvallen op financiële instellingen.

Bron: RT

1 reactie

  1. Waarschijnlijke scenario:
    Uiteraard zal Babylon (Europa) door de Beer (als tweede) na Oekraïne worden aangevallen. Poetin doet hetzelfde als Hitler. Destijds werden eerst de Duitstalige gebieden vreedzaam ingenomen en de bevolking bij het Duitse leger gevoegd. Daarna had Hitler pas voldoende mensen. Oekraïne wordt nu ook zonder al te veel bloedvergieten bij Rusland gevoegd (40 miljoen Russisch talige), het leger wordt overgenomen, wie niet mee wil doen wordt als vluchteling weggejaagd. Na een paar maanden staat de Rus bij ons.
    Ollongren kan natuurlijk niets doen, want die wacht op bestelde wapens in de verre toekomst. De regering vliegt gauw naar veilige WEF oorden. Alles is weer keurig geregeld voor de elites…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: