plandemie

Geruchten waarvan je hoopt dat ze niet waar zijn: Dr Li-Meng Yan beweert dat de CCP op de Olympische Winterspelen een nieuw virus heeft losgelaten, waarna besmette atleten het gaan verspreiden

Staat Bill Gates’ “Pandemic two” voor de deur? Laat ons hopen en bidden van niet. Een Chinese viroloog die in 2020 naar de VS vluchtte, en hoge contacten heeft in China, beweert dat de Chinese Communistische Partij reeds een nieuw virus heeft losgelaten op de Olympische Winterspelen in Peking. Het zou gaan om een virus dat hemorragische koorts veroorzaakt (waarbij men in ernstige gevallen bloedingen krijgt).

Laat ons benadrukken: zekerheid omtrent deze beweringen is er in het geheel niet. Het kan ook dat er helemaal niets aan de hand is. Wij wensen zeker geen onnodige paniek te zaaien. Maar omdat Dr. Li-Meng Yan niet zomaar iemand is, willen we dit graag toch even onder de aandacht brengen, zodat er kan gebeden worden om dit af te zwakken, indien dit waar zou zijn.

Dr. Li-Meng Yan is een Chinese viroloog die betrekkingen had met onder meer het State Key Laboratory of Virology, Wuhan Institute of Virology en een aantal andere wetenschappelijke instellingen, en in 2020 de klokken luidde omtrent SARS-Cov-19. Ze beweerde dat het in een Chinees lab werd ontworpen en vervolgens losgelaten. Ze waarschuwde eveneens voor het Covid-vaccin: dat het op z’n minst ineffectief zou zijn (wat ook is gebleken). Omwille van haar onthullingen ontvluchtte ze in het voorjaar van 2020 China. Ze werd in de reguliere media door het slijk getrokken omtrent haar beweringen, maar die doorstonden echter de tand des tijds. Later werd bekend dat Dr. Fauci (de Amerikaanse Marc van Ranst) betrokken was in onderzoek naar coronavirussen in Wuhan.

Dr. Li-Meng Yan had enkele dagen geleden een interview met J.D. Rucker. Hij benadrukt dat zij en haar bronnen zeer geloofwaardig zijn. Li-Meng vertelde Rucker dat de CCP bezig is geweest met het onderzoeken van diverse varianten van hemorragische koortsvirussen, inclusief lassa, marburg en hanta. Haar bronnen (in China) gaven aan dat de CCP reeds volledig voorbereid was om zo’n virus los te laten op de Olympische Winterspelen.

Ze merkte op dat militaire wetenschappers van de CCP reeds in 2014 in Liberia werkten om ebola te bestuderen. Ze zonden ook zes groepen wetenschappers naar Sierra Leone om Lassa virussen te bestuderen, meest recent in 2020. Het nieuwe los te laten – of inmiddels losgelaten – virus zou eveneens in een laboratorium bewerkt zijn, om de incubatieperiode te verlengen tot 3 à 4 weken, zodat besmette personen ongezien door de luchthavens kunnen passeren en terug naar huis kunnen reizen.

Laten we hopen en bidden dat Dr. Yan ernaast zit en maar wat zat te kletsen…

Bron: Naturalnews

2 reacties

  1. Tijdens de militaire internationale olympiade in Wuhan in oktober 2019 zijn vooral de Amerikaanse militairen en die uit Europa opzettelijk besmet en hebben COVID zo mee naar huis genomen. Klinkt ongeloofwaardig. Maar leg dan maar eens uit waarom de Amerikanen zonder enige medaille naar huis zijn gegaan.

    Like

  2. Zal het dan toch zo zijn?! Half Nederland is in slaap gevallen en steeds meer mensen liggen met een griep op bed. Kijk maar Eva Jinek die een zware long ontsteking had. Zelf lig ik met ups en dows, reeds 3 dagen met 40 graden op bed. Het is al een rare periode voor de griep

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: