Staat Bill Gates’ “Pandemic two” voor de deur? Laat ons hopen en bidden van niet. Een Chinese viroloog die in 2020 naar de VS vluchtte, en hoge contacten heeft in China, beweert dat de Chinese Communistische Partij reeds een nieuw virus heeft losgelaten op de Olympische Winterspelen in Peking. Het zou gaan om een virus dat hemorragische koorts veroorzaakt (waarbij men in ernstige gevallen bloedingen krijgt).

Laat ons benadrukken: zekerheid omtrent deze beweringen is er in het geheel niet. Het kan ook dat er helemaal niets aan de hand is. Wij wensen zeker geen onnodige paniek te zaaien. Maar omdat Dr. Li-Meng Yan niet zomaar iemand is, willen we dit graag toch even onder de aandacht brengen, zodat er kan gebeden worden om dit af te zwakken, indien dit waar zou zijn.

Dr. Li-Meng Yan is een Chinese viroloog die betrekkingen had met onder meer het State Key Laboratory of Virology, Wuhan Institute of Virology en een aantal andere wetenschappelijke instellingen, en in 2020 de klokken luidde omtrent SARS-Cov-19. Ze beweerde dat het in een Chinees lab werd ontworpen en vervolgens losgelaten. Ze waarschuwde eveneens voor het Covid-vaccin: dat het op z’n minst ineffectief zou zijn (wat ook is gebleken). Omwille van haar onthullingen ontvluchtte ze in het voorjaar van 2020 China. Ze werd in de reguliere media door het slijk getrokken omtrent haar beweringen, maar die doorstonden echter de tand des tijds. Later werd bekend dat Dr. Fauci (de Amerikaanse Marc van Ranst) betrokken was in onderzoek naar coronavirussen in Wuhan.

Dr. Li-Meng Yan had enkele dagen geleden een interview met J.D. Rucker. Hij benadrukt dat zij en haar bronnen zeer geloofwaardig zijn. Li-Meng vertelde Rucker dat de CCP bezig is geweest met het onderzoeken van diverse varianten van hemorragische koortsvirussen, inclusief lassa, marburg en hanta. Haar bronnen (in China) gaven aan dat de CCP reeds volledig voorbereid was om zo’n virus los te laten op de Olympische Winterspelen.

Ze merkte op dat militaire wetenschappers van de CCP reeds in 2014 in Liberia werkten om ebola te bestuderen. Ze zonden ook zes groepen wetenschappers naar Sierra Leone om Lassa virussen te bestuderen, meest recent in 2020. Het nieuwe los te laten – of inmiddels losgelaten – virus zou eveneens in een laboratorium bewerkt zijn, om de incubatieperiode te verlengen tot 3 à 4 weken, zodat besmette personen ongezien door de luchthavens kunnen passeren en terug naar huis kunnen reizen.

Laten we hopen en bidden dat Dr. Yan ernaast zit en maar wat zat te kletsen…

Bron: Naturalnews