Klinische pathologen hebben samen met forensische pathologen aan de Yale Universiteit van Michigan een wetenschappelijke paper in een medisch tijdschrift gepubliceerd waarin ze bevestigen dat de tweede dosis van het experimentele Covid-19-vaccin verantwoordelijk was voor de dood van twee tieners. In november vorig jaar berichtte Free West Media dat er op één maand tijd zeker 69 topsporters of atleten problemen kregen met hun hart. En de reguliere (propaganda) media doet er ondertussen alles aan om enerzijds hartaandoeningen door het vaccin te minimaliseren, en anderzijds het te normaliseren door andere oorzaken te noemen, zoals een stijgende energiefactuur.

De gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough waarschuwde dat “ouders en kinderen moeten weten dat er meer sterfgevallen zullen zijn”.

De autopsieën van de twee jongens, wiens namen en woonplaatsen geheim werden gehouden, werden bestudeerd in een publicatie in het medisch tijdschrift Archhives of Pathology & Laboratory Medicine. De twee tienerjongens werden respectievelijk 3 en 4 dagen na de tweede dosis van het Pfizer-BioNTech Covid-vaccin dood teruggevonden in hun bed. Onderzoekers vonden dat de fatale myocarditis diagnose niet typisch was, en meer leek op toxische cardiomyopathie. “De microscopische onderzoeken toonden kenmerken aan die lijken op catecholamine-geïnduceerde letsels, niet typsiche myocarditis pathologie.” De onderzoekers gaven aan dat een cytokinestorm mee een rol heeft gespeeld.

Hartspierontstekingen zijn in stijgende trend bij jonge atleten of topsporters. In één maand tijd stuikten zeker 69 atleten in mekaar na de Covid-19-vaccinatie. Sommigen hebben beperkingen voor het leven, anderen stierven. De media doen er alles aan om te ontkennen dat topsporters problemen krijgen, maar de individuele nieuwsberichtgevingen omtrent de gevallen kan men niet ontkennen. Zo zei Jérémy Cardy, een Franse toptenisser, in september vorig jaar dat hij spijt heeft van zijn vaccinatie, omdat hij nu een reeks gezondheidsproblemen heeft.

Ook in België kregen jonge renners hartproblemen na de vaccinatie.

Ook bij jongeren en kinderen zijn er meer en meer hartproblemen. Hieronder een geval van een 6-jarige jongen, Milo Edberg, uit Minnesota, die myocarditis kreeg na zijn Pfizer-vaccin.

Zo zijn er talloze kinderen en jongeren, maar alles wordt in de media doodgezwegen, om dat verdomde vaccin maar te blijven verdedigen en promoten!

In april hadden ze in de VS over een periode van 4 maanden reeds evenveel gemelde doden als de voorbije 13 jaar.

De grafiek van aan vaccinatie gelinkte en aan het Amerikaanse VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System -Vaccinatiebijwerking rapporteringssysteem) gemelde doden ziet er momenteel zo uit:

De vaccinatiedoden in de VS op jaarbasis vanaf 1990.

In september vorig jaar kwam een klokkenluiderverpleegster nog naar buiten met haar openbaring dat ze in het ziekenhuis onder druk worden gezet om vaccinatiebijwerkingen en -doden niet aan VAERS te rapporteren….

Ondertussen werden in de VS aan VAERS reeds 23.615 officiële doden gemeld, dat is meer dan het dubbele van alle andere vaccinatiedoden gecombineerd sinds het jaar 1990 (9524)!

Een volledig overzicht van de gegevens kan gevonden worden op Vaersanalysis.info.

Bij de Europese officiële database van de vaccinatiebijwerkingen EudraVigilance, werden voor het vaccin van Pfizer intussen meer dan 57.541 hartaandoeningen gemeld, inclusief ruim 2500 overlijdens. In totaal reeds 17.578 doden door het vaccin. Voor Moderna staat de teller reeds op 11.008 doden. En dit zijn slechts de ‘officiële cijfers’… De werkelijke aantallen zijn natuurlijk een pak groter.

In een normale situatie was de vaccinatie door het zo hoog aantal bijwerkingen allang stilgelegd, maar nu gaat het maar door, onder een vloed van propaganda door de overheid, in samenwerking met de media. Ondertussen is men in België begonnen met het ‘boosteren’ van de jongeren!

Om de enorme toename in hartaandoeningen door de Covid-vaccinatie bij gewone mensen te verdoezelen, suggereert men sinds eind vorig jaar in de reguliere propagandamedia een hele reeks andere oorzaken, zoals klimaatverandering, ‘pandemische angst’, lockdowns, de stijgende energiefactuur, het weer, teveel vrijheid, en nog een aantal andere bizarre redenen. Het krijgen van een hartaandoening wordt door de reguliere media op die manier genormaliseerd. Maar dat je van het Covid-vaccin iets aan je hart zou krijgen, dat is zéér zeldzaam, zoniet onbestaande! Verder wordt nog de leugen verspreid dat de kans dat je iets aan je hart krijgt door Covid veel groter zou zijn, dan door de vaccinatie, om toch maar weer nog eens het vaccin te promoten!

Bron: Infowars, Naturalnews, Vaccineimpact