Op Russia Today stond een zeer gevatte commentaar onder een artikel omtrent de crisis rond Rusland en Oekraïne, welke eigenlijk perfect samenvat wat er zich aan het afspelen is, en wat wij ook weten uit de profetieën van onder meer het ‘Boek der Waarheid’.

Let nu op, jullie geïndoctrineerde, achteloze volgers. Eerst een fake pandemie, dan de oplossing… een speciaal brouwsel ook gekend als de vaccins, om de populatie binnen de volgende aantal jaar te reduceren; dan de betaalbaarheid van energie [die in het gedrang komt], gevolgd voor gebrek aan voedsel… en er komt meer… Het grote plan van Klaus Schwab en zijn volgelingen gebeurt nu recht vóór jullie, terwijl de meesten van jullie denken dat dit iets is tussen de Russen en de Amerikanen. Ieder scenario werd zorgvuldig op voorhand gepland om eruit te zien als een echt conflict, niets in dit is spontaan. […]

Martin Riggs

En zo is het ook. En jammer genoeg zijn er nog ‘alternatieve media’ die wat naïef zijn. Zij zien het hele plaatje niet, en kunnen niet geloven dat Rusland ook in het spel zit. Rusland zou zogezegd zich niet willen conformeren naar de agenda van het WEF, en daarom zou het moeten aangepakt worden? Laat ons niet lachen. Poetin en Schwab zijn goede vrienden, Poetin zat óók in Schwabs ‘School of Young Global Leaders‘, en Schwab heeft vele connecties in Rusland. De CEO van Sberbank bvb. (een Russische grootbank) zit eveneens in de raad van bestuur van het WEF. Rusland en China, deden net als ieder ander land ter wereld, netjes mee met de covid-lockdowns, PCR-testen, experimentele vaccinatie, enz…

Moskou bvb. staat net als Peking vol gezichtsherkenningscamera’s. Zowel de EU, Rusland en China én de VS plannen een digitale cryptomunteenheid. Alles is onderling met elkaar verweven. En zowel Rusland als de VS als Europa hebben een grote crisis nodig om hun oud systeem te vernietigen en een nieuw systeem te introduceren, en bovenal om de Antichrist op het wereldtoneel te laten komen, als de nieuwe leider van de “nieuwe wereld” die zij hebben gepland, nadat alles is ingestort en de wereld in ongekende ellende zit. Velen denken trouwens dat Klaus Schwab nu het beleid bepaalt, maar ook dat is slechts schijn. Ook Schwab luistert naar iemand die hoger staat dan hem, en aan wie alle machthebbers vóór en achter de schermen gehoorzamen.

Alles wordt georkestreerd om eruit te zien als natuurlijk, als echte gebeurtenissen die zich ontvouwen. Maar alles is haarfijn gepland door de échte machthebbers achter de schermen, terwijl de gewone burger die zich informeert via de ‘gewone’ (door die machthebbers gecontroleerde) media, niets vermoedt. De elites gaan over lijken (of eerder: hele kerkhoven?), en zijn bereid veel levens op te offeren van hun onderdanen, om hun doel te bereiken. Sommige wereldleiders zijn echter pionnen, en beseffen dat misschien niet, terwijl anderen bewust meewerken met de elites achter de schermen, vanwege de mooie beloftes die zij kregen in de loge.