Recent werd bekend dat zo’n 12.000 moslimsoldaten uit Tsjetsjenië, een autonome Islamitische regio binnen Rusland, mee zullen worden ingezet in de strijd in Oekraïne. Verder is het Westen (EU Commissie, Frankrijk, Duitsland, Italië, VK, VS, Canada) overeengekomen om een aantal Russische banken los te koppelen van SWIFT, een zet die ook zware gevolgen zal hebben voor het financieel systeem in Europa. SWIFT is reeds bezig voorbereidingen te treffen om de bevelen ten uitvoer te brengen. Moskou heeft steeds gezegd dit als een oorlogsverklaring te zullen opvatten. Poetin van zijn kant, is klaar kernwapens in te zetten mocht de situatie uit de hand lopen en heeft de nucleaire afschrikkingstroepen in de hoogste staat van paraatheid gebracht. Europa heeft inmiddels het luchtruim gesloten voor alle Russische vliegtuigen. President Lukashenko van Wit-Rusland waarschuwde voor het uit de hand lopen van de situatie, waarbij Rusland ‘in wereldoorlog 3’ zou worden geduwd door de zware sancties van het Westen.

Niemand echter gelooft dat het zover zal komen, maar de mensen, die zo blij zijn dat ze met hun Covid-pas weer op restaurant kunnen, zullen op een dag totaal onvoorbereid zwaar verschieten. Ook de bevolking in Oekraïne dacht dat het ‘peis en vree’ zou blijven in het land, en hadden zich niet voorbereid op oorlog en crisis.

Laten we bidden dat de oorlog mag afgezwakt worden.

Kruistochtgebed 54 (16 mei 2012)

O Hemelse Vader, in naam van Uw geliefde Zoon, Jezus Christus, die enorm leed voor de zonden van de mensheid, help ons alstublieft in deze moeilijke tijden die we tegemoet treden. Help ons om de vervolging, die gepland wordt door hebzuchtige heersers en diegenen die Uw Kerken en Uw kinderen willen vernietigen, te overleven. Wij smeken U, lieve Vader, om ons te helpen onze familie te voeden en red het leven van diegenen die tegen hun wil tot oorlog gedwongen zullen worden. Wij houden van U, lieve Vader. Wij smeken U ons te helpen in onze tijd van nood. Behoed ons voor de greep van de Antichrist. Help ons om zijn teken, het teken van het Beest, te overleven door te weigeren het aan te nemen. Help diegenen die van U houden om trouw te blijven aan Uw heilig Woord opdat U ons de genaden kunt verlenen om naar lichaam en ziel te overleven. Amen.

Kruistochtgebed 84 (9 november 2012)

O lieve Jezus, ik smeek U om de zielen van de elites, die over de wereld heersen, te verlichten. Toon hen het bewijs van Uw barmhartigheid. Help hen openhartig te worden en ware nederigheid te tonen, ter ere van Uw groot offer bij Uw kruisdood toen U stierf voor hun zonden. Help hen te onderscheiden wie hun ware Maker is, wie hun Schepper is, en vervul hen met de genaden om de waarheid in te zien. Verhinder alstublieft dat hun plannen, om miljoenen mensen te schaden door vaccinaties, tekort aan voedsel, gedwongen adopties van onschuldige kinderen en het uiteendrijven van families, zich voltrekken. Genees hen. Omhul hen met Uw licht en breng hen naar de schoot van Uw Hart om hen te behoeden voor de listen van de Boze. Amen.

Bron: RT (1) (2) (3)