We hebben het er reeds begin dit jaar (5 januari) over gehad: 2022 zal wellicht een zeer turbulent jaar worden. De website Eindtijdklok zijn we in april 2020 begonnen naast onze site Restkerk.net, om vnl. de leugens van de “Coronacrisis” te ontmaskeren en op voorhand te waarschuwen voor de ‘Great Reset’ van Klaus Schwab, de experimentele Covid-19-vaccinatie en de andere kwesties omtrent de vorming van de Nieuwe Wereldorde en het Antichrist-systeem. We hebben gedurende die tijd de mensen aangemaand zich voor te bereiden op allerlei calamiteiten, waaronder oorlog, voedseltekorten, de cyberpandemie, energiecrisis enz… Zie onder meer onze categorie ‘Prepping’. In de afgelopen twee jaar hebben we zo’n 350 artikelen gepubliceerd.

Nu de oorlog rond Oekraïne dit jaar effectief in alle hevigheid is uitgebroken (zoals we in januari hadden verwacht), en dewelke zich zonder twijfel zal uitbreiden, hebben wij het gevoel min of meer alles gezegd te hebben. Alles komt uit, overeenkomstig de tijdlijn van de Grote Reset. Grondstoffen, brandstof en voedsel wordt in ijl tempo duurder, straks gaat misschien het licht uit… We hebben gewaarschuwd om zich voor te bereiden. Wie nu nog moet beginnen is eigenlijk aan de late kant…

Het is een beetje alsof een weerman dagenlang heeft gewaarschuwd voor een naderende categorie-5 orkaan, de mensen heeft aangemaand zich voor te bereiden en maatregelen te nemen, en de orkaan zich nu vlak voor de kust bevindt; de wind aantrekt, de zee zeer woelig wordt, en de stormvloed opkomt.

Berichten over hoe duur de gasprijs nu weer is, of wat er aan het front in Oekraïne gebeurt… daar worden we niet beter van. Er gaan allerlei nieuwsberichten de ronde van beide zijden van de oorlog. Zijn ze waar? Of is het propaganda? We weten het niet. Zowel het Westen als Rusland heeft bewezen te hebben gelogen in de media. Enkele van onze vroegere bronnen zijn bovendien reeds gecensureerd (waaronder RT). Correcte berichtgeving wordt in tijd van oorlog – waarin de waarheid sowieso sneuvelt- heel moeilijk. Het was pas maanden na het uitbreken van de “coronacrisis” dat tipjes van de sluier van de werkelijkheid daaromtrent konden worden opgelicht.

We weten echter allemaal één ding zeker: de Grote Reset wordt redelijk volgens plan ten uitvoer gebracht, en we staan aan het begin van fase 6. Dit betekent dat er een crisis zonder weerga op ons af komt. Hoogstwaarschijnlijk zal binnenkort ook de Chinese invasie in Taiwan een aanvang nemen, en het is goed mogelijk dat Israël besluit Iraanse nucleaire faciliteiten te gaan bombarderen. Dan kunnen we ons verwachten aan brandstofprijzen van 5 euro per liter, of meer… En dan zijn we slechts millimeters verwijderd van de derde wereldoorlog. De Russische Minister van Buitenlandse Zaken waarschuwde vorige week nog dat de derde wereldoorlog “nucleair” zal zijn, en “zeer vernietigend”.

We zijn nu de 40-dagentijd ingegaan, voorafgaand aan Pasen. Wij zullen ons wat terugtrekken om ons meer te focussen op de evangelisatie na de Grote Waarschuwing (die volgens de profetieën zou komen na de ‘wereldwijde vaccinatie’, maar net vóór de derde (nucleaire) wereldoorlog, dus wellicht binnenkort. Die profetieën komen overeen met wat een Noorse (Evangelische) vrouw zag in een visioen in de jaren 1960. Ze zag de toenemende decadentie in de maatschappij; vnl. de onkuisheid (ook op tv). Ze zag o.a. Europa overspoeld worden met migranten; dan zag ze de komst van Jezus (d.i. de Waarschuwing) en daarna het uitbreken van de derde Wereldoorlog.

De tijd is kort. De 40-daagse vastentijd is een uitnodiging om zich wat minder op te winden over al dat nieuws/propaganda waar we dagelijks mee overspoeld worden, maar eerder onze relatie met de Heer te verdiepen en meer tijd door te brengen in gebed en/of overweging, zodat ongelovige mensen rondom ons heen in de tijd van grote crisis kunnen zien hoe wij ons kalm houden en onze vrede bewaren in dit alles, door ons vertrouwen op God, en doordat wij ons hebben voorbereid. Dit alles moet toch gebeuren, want het werd voorzegd en het is onderdeel van het eindtijdscenario.

Er zal af en toe nog wel iets verschijnen op deze site, maar niet meer zo vaak als voorheen. We willen verder ook nog het advies geven om evt. een bepaald artikel dat nuttig of interessant was, af te drukken. Want ook deze site zal na verloop van tijd sneuvelen.

Gods zegen en het ga jullie allemaal goed in de tijd die komt.

De redactie.