Prepping

PREPPING TIPS: een recapitulatie

We willen graag, aan de vooravond van grote crisis, nog even onze ‘Prepping tips’ samenvatten, met links naar onze artikels. Dit is als voorbereiding op de crisis. In een volgend artikel zullen we het hebben over een eerste heuse ‘survival tip’.

Dat de tijdslijn van de Grote Reset min of meer accuraat blijkt te zijn, mag nu wel duidelijk zijn. Ook de profetieën over de gebeurtenissen en tekenen omtrent WOIII blijken uit te komen. Nogmaals:

 • Algemene tekenen dat het nabij is: moreel verval, geloofsafval, economische crisis,… Ook komst van veel migranten naar Europa.
 • Kort voorafgaand aan WOIII: een zachte winter (weinig vorst, nagenoeg geen sneeuw) en een zeer vroeg en mooi voorjaar (we hadden inderdaad een zachte winter en hadden een warme en mooie maand maart, en na een kort intermezzo is het opnieuw mooi en warm).
 • Er zal een nieuw conflict uitbreken in het Midden-Oosten (wellicht oorlog Iran-Israël) (nu reeds onrust in Israël door reeks terreuraanslagen, conflict Israël- Palestina laait weer op).
 • Reeds in het voorjaar bedreiging van Rusland (herkenbaar; cf. oorlog Oekraïne).
 • Reeks aanslagen vermoedelijk in de Balkan.
 • Onrust in Frankrijk en Italië (volksopstand). Paus vlucht uit Rome. (In Frankrijk is het reeds onrustig n.a.v. de verkiezingen; in andere landen in de wereld reeds voedselrellen (door tekorten)).
 • Voor de tijdsperiode van het uitbreken van WOIII wordt algemeen aangegeven: de zomer (juli-augustus).
 • In de weken vóór de oorlog is men intensief bezig om het oorlogsgevaar in het Midden-Oosten te ontmijnen (vredesgesprekken).
 • In alle media wordt gesproken over vrede. Ook Rusland zit aan tafel bij vredesonderhandelingen.
 • Plots – midden in de vredesonderhandelingen – komt er een verrassingsaanval van Rusland op het Westen (Dmitri Medvedev hintte reeds op het ‘denazificeren’ van Europa tot aan Lissabon). Tegelijk valt China Alaska (VS) en Canada binnen.
 • Rusland valt Europa aan op drie fronten.
 • Het merendeel van de profeten geeft aan dat WOIII hoogstens drie of vier maanden duurt (als het in juli begint, is het tegen eind oktober min of meer voorbij).

De kans is groot dat bovenstaande puntjes uitkomen, en dat deze zomer oorlog uitbreekt in Europa, met alle gevolgen van dien (misschien krijgen we ook nog onze fameuze ‘cyberpandemie’, en/of een tweede ziektepandemie). We hebben in de afgelopen maanden heel wat ‘prepping tips’ gegeven, tips om u beter voor te bereiden op de komende energie- en voedsel- en financiële crisis. Nog eens een kort een overzicht.

 1. Zorg voor een voorraad voedsel. Ingeblikt voedsel, droge pasta en rijst, bloem, rozijnen, noten, enz. Ook NRG-5 noodrantsoenen kunnen nuttig zijn.
 2. Zorg voor een voorraad drinkwater en/of een goede waterfilter.
 3. Zorg voor alternatieve verwarming (hout- of petroleumkachel), en uiteraard brandstof.
 4. Zorg voor een alternatief kooktoestel. Vb:, een kampeergasvuur, een petroleumstel, het raketfornuis of de kamado oven.
 5. Zorg voor alternatieve verlichting (kaarsen, petroleumlampen). De stormlantaarn is hierbij aanbevolen.
 6. Koop zaden en leg een moestuin aan.

Uiteraard moet men zelf bepalen welke voorbereidingen men neemt, naar gelang het budget en de mogelijkheden (qua plaats,…). Wie in een moeilijke thuissituatie verkeert, waar voorbereidingen treffen zo goed als onmogelijk is: vertrouw op God. Hij zal voor u zorgen, en u desnoods iemand sturen die wel voorbereid is.

Wie deze voorbereidingen reeds genomen heeft, hoeft zich weinig zorgen meer te maken. De rest moeten we aan God overlaten.

3 reacties

 1. Beste, dank voor de nuttige tips om te preppen en om goed voor te bereiden.

  In bovenstaand artikel wordt gesproken over de vermoedelijke aanvang van WOIII met name in de zomer van 2022.

  Het volgende citaat uit het Boek der Waarheid geeft ons wat meer duidelijkheid over de zaken die aan WOIII zullen vooraf gaan:

  ‘Het Tweede Zegel (namelijk WOIII) staat op het punt verbroken te worden zoals voorzegd aan Johannes de Evangelist in het Boek der Openbaring. Het zal beginnen in Europa. Jullie banksysteem zal de oorzaak zijn en Duitsland zal, eens te meer, betrokken zijn in deze tragedie zoals ook de voorbije twee keren het geval was. Wanneer het begint zal er veel te doen zijn over hoe de economie te redden en (de) catastrofe zal Griekenland treffen met veel weerslag in Frankrijk. Het Midden-Oosten zal er eveneens bij betrokken zijn met Israël en Iran in oorlog en Syrië zal een ernstige rol spelen in de ondergang van Egypte.’ (Boodschap van 16/5/2012)

  Dit citaat uit het Boek der Waarheid wijst op toekomstige problemen van ons banksysteem en het redden van de economie in Europa, een catastrofe voor Griekenland met gevolgen voor Frankrijk, een oorlog tussen Israël en Iran, de ondergang van Egypte. Al deze zaken moeten eerst nog gebeuren voordat WOIII zal beginnen. Het zou allemaal heel snel kunnen gaan in enkele maanden tijd, zodat WOIII deze zomer zou kunnen starten, maar het zou best ook nog een tijdje langer kunnen duren voordat we hier in een wereldoorlog zitten.

  Intussen kunnen we verder preppen + bidden + stil genieten van rust en vrede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: