We willen graag, aan de vooravond van grote crisis, nog even onze ‘Prepping tips’ samenvatten, met links naar onze artikels. Dit is als voorbereiding op de crisis. In een volgend artikel zullen we het hebben over een eerste heuse ‘survival tip’.

Dat de tijdslijn van de Grote Reset min of meer accuraat blijkt te zijn, mag nu wel duidelijk zijn. Ook de profetieën over de gebeurtenissen en tekenen omtrent WOIII blijken uit te komen. Nogmaals:

 • Algemene tekenen dat het nabij is: moreel verval, geloofsafval, economische crisis,… Ook komst van veel migranten naar Europa.
 • Kort voorafgaand aan WOIII: een zachte winter (weinig vorst, nagenoeg geen sneeuw) en een zeer vroeg en mooi voorjaar (we hadden inderdaad een zachte winter en hadden een warme en mooie maand maart, en na een kort intermezzo is het opnieuw mooi en warm).
 • Er zal een nieuw conflict uitbreken in het Midden-Oosten (wellicht oorlog Iran-Israël) (nu reeds onrust in Israël door reeks terreuraanslagen, conflict Israël- Palestina laait weer op).
 • Reeds in het voorjaar bedreiging van Rusland (herkenbaar; cf. oorlog Oekraïne).
 • Reeks aanslagen vermoedelijk in de Balkan.
 • Onrust in Frankrijk en Italië (volksopstand). Paus vlucht uit Rome. (In Frankrijk is het reeds onrustig n.a.v. de verkiezingen; in andere landen in de wereld reeds voedselrellen (door tekorten)).
 • Voor de tijdsperiode van het uitbreken van WOIII wordt algemeen aangegeven: de zomer (juli-augustus).
 • In de weken vóór de oorlog is men intensief bezig om het oorlogsgevaar in het Midden-Oosten te ontmijnen (vredesgesprekken).
 • In alle media wordt gesproken over vrede. Ook Rusland zit aan tafel bij vredesonderhandelingen.
 • Plots – midden in de vredesonderhandelingen – komt er een verrassingsaanval van Rusland op het Westen (Dmitri Medvedev hintte reeds op het ‘denazificeren’ van Europa tot aan Lissabon). Tegelijk valt China Alaska (VS) en Canada binnen.
 • Rusland valt Europa aan op drie fronten.
 • Het merendeel van de profeten geeft aan dat WOIII hoogstens drie of vier maanden duurt (als het in juli begint, is het tegen eind oktober min of meer voorbij).

De kans is groot dat bovenstaande puntjes uitkomen, en dat deze zomer oorlog uitbreekt in Europa, met alle gevolgen van dien (misschien krijgen we ook nog onze fameuze ‘cyberpandemie’, en/of een tweede ziektepandemie). We hebben in de afgelopen maanden heel wat ‘prepping tips’ gegeven, tips om u beter voor te bereiden op de komende energie- en voedsel- en financiële crisis. Nog eens een kort een overzicht.

 1. Zorg voor een voorraad voedsel. Ingeblikt voedsel, droge pasta en rijst, bloem, rozijnen, noten, enz. Ook NRG-5 noodrantsoenen kunnen nuttig zijn.
 2. Zorg voor een voorraad drinkwater en/of een goede waterfilter.
 3. Zorg voor alternatieve verwarming (hout- of petroleumkachel), en uiteraard brandstof.
 4. Zorg voor een alternatief kooktoestel. Vb:, een kampeergasvuur, een petroleumstel, het raketfornuis of de kamado oven.
 5. Zorg voor alternatieve verlichting (kaarsen, petroleumlampen). De stormlantaarn is hierbij aanbevolen.
 6. Koop zaden en leg een moestuin aan.

Uiteraard moet men zelf bepalen welke voorbereidingen men neemt, naar gelang het budget en de mogelijkheden (qua plaats,…). Wie in een moeilijke thuissituatie verkeert, waar voorbereidingen treffen zo goed als onmogelijk is: vertrouw op God. Hij zal voor u zorgen, en u desnoods iemand sturen die wel voorbereid is.

Wie deze voorbereidingen reeds genomen heeft, hoeft zich weinig zorgen meer te maken. De rest moeten we aan God overlaten.

Advertentie