Dat Amerika en Europa zouden aangevallen worden door Rusland en China, is iets dat we reeds weten uit profetieën. Maar nu wordt dit ook bevestigd door onthulde informatie uit China. Mr. Wang van LUDE Media, de groep die een geheime audio-opname kon bemachtigen van hoogeplaatste militaire leiders van het Volksbevrijdingsleger en de CCP, onthulde in een interview met academisch onderzoeker en auteur JR. Nyquist meer informatie omtrent de plannen van Rusland en China om de VS (en Europa) aan te vallen.

Het interview is te beluisteren op de website van Nyquist.

Dit is de samenvatting van het interview:

Volgens de heer Wang financiert de Chinese Communistische Partij (CCP) de Russische oorlog in Oekraïne. Hij zegt echter dat de beste troepen van Rusland niet worden gebruikt in Oekraïne. Ze zijn ingezet in het Verre Oosten, voorbereid op actie tegen Amerika.

Volgens Lude-mediabronnen zal China proberen nucleaire chantage en onbeperkte oorlogvoering te gebruiken om de Verenigde Staten in elkaar te laten storten en Taiwan, Japan en Zuid-Korea onder Chinese controle te dwingen. Als dit niet lukt, zullen China en Rusland een grootschalige oorlog beginnen tegen de Verenigde Staten. De Russische en Chinese vloten zullen verenigd worden – niet in dezelfde oceaan – maar door hetzelfde continent, Noord-Amerika, aan te vallen. De Russen zullen aanvallen via het noordpoolgebied, de Chinezen langs de Stille Oceaan.

Volgens mr. Wang zijn de lockdowns in China gebruikt om de ontplooiing van mobiele ICBM’s en andere wapens te verbergen. Hiervoor zijn straten vrijgemaakt en snelwegen afgesloten. Om satellietdetectie te voorkomen, zijn raketkonvooien vermomd als medische of COVID-konvooien. Lude Media heeft gemeld dat Rusland en China een overeenkomst hebben gesloten om Noord-Amerika binnen te vallen en te bezetten, waarbij het grondgebied tussen hen wordt verdeeld.

Volgens de details van het interview:

  • China financiert de oorlog van Rusland in Oekraïne.
  • China gebruikte fake covid-lockdowns om de straten vrij te maken om op efficiënte wijze militair materieel door grote Chinese steden te verplaatsen, als voorbereiding voor aanvallen op de VS en het laden van schepen met militair materieel.
  • Militair materieel is vermomd als covid-response materieel zoals ambulances op publieke gezondheidsvoertuigen.
  • Het Volksbevrijdingsleger gebruikt civiele communicatiefrequenties in plaats van militaire frequenties om de militaire surveillancecapaciteiten van Amerika af te werpen.
  • China is van plan Taiwan te blokkeren in plaats van het in eerste instantie binnen te vallen. De blokkade zal voorkomen dat Taiwan voedsel, brandstof, medicijnen en militaire hulp krijgt. Taiwan zal zich later overgeven nadat de VS is verslagen, volgens het plan van de CCP. Zodra Taiwan is geblokkeerd, zal China “onbeperkte oorlogvoering” en “nucleaire chantage” gebruiken om te proberen de Verenigde Staten te isoleren, terwijl het probeert de politieke sferen van Japan, Taiwan en Zuid-Korea te controleren, controle te behouden over hun export en daardoor die export naar de Verenigde Staten. Deze stap zou, indien succesvol, de Amerikaanse economie vrijwel van de ene op de andere dag instorten. De toeleveringsketen van reserveonderdelen, elektronische componenten en consumptiegoederen zou onmiddellijk verdwijnen.
  • “Onbeperkte oorlogvoering” omvat cyberaanvallen, financiële aanvallen zoals het opzeggen van de dollar en het verkopen van alle Amerikaanse staatsschulden, biologische wapenaanvallen, aanvallen op informatieoorlogvoering en zelfs EMP-aanvallen om het Amerikaanse elektriciteitsnet uit te schakelen. De beste militaire troepen van Rusland zijn niet ingezet in Oekraïne, maar worden gepositioneerd voor oorlog tegen de Verenigde Staten en Canada. Dit betekent dat Rusland zijn meest capabele troepen heeft gereserveerd voor de echte oorlog met de VS.
  • Rusland heeft nog niet zijn krachtigste wapens in Oekraïne gebruikt, die tegen de Verenigde Staten zouden kunnen worden ingezet: 1) zijn nucleair capabele onderzeeërvloot, en 2) ICBM’s zoals het Sarmat-II-systeem dat 10-15 MIRV’s levert (re-entry nucleaire raketten) en kunnen de anti-ICBM-capaciteiten van de VS ontwijken. China produceert wapens voor Rusland in een fabriek waarvan wordt beweerd dat het “een onderdeel is van Norinco Company” (China North Industries Corporation). Dit is een andere manier waarop de economische macht van China de militaire inspanningen van Rusland aandrijft.

Belangrijk is dat China verwacht een nucleaire vergeldingsaanval van het Amerikaanse leger te absorberen nadat China zijn aanval op de VS ontketent. Het kan Chinese Communistische leiders naar verluidt niet schelen of ze miljoenen of zelfs tientallen miljoenen burgers verliezen bij dergelijke aanvallen. Ze rekenen dit al door in hun plan.

Uit audio die eerder werd vrijgegeven weten we dat China burgerlijke onrust verwacht in veel van zijn steden en van plan is om PLA-soldaten van de speciale troepen te gebruiken om demonstranten onmiddellijk neer te slaan in gebieden zoals de provincie Guangdong.

In het interview wordt onthuld dat China van plan is tactische kernwapens te gebruiken om activa van de Amerikaanse marine, zoals vliegdekschepen en torpedojagers / gevechtsgroepen, uit te schakelen.

De aanval vanuit alle windstreken

De VS zal van alle windstreken worden aangevallen (noord, oost, zuid, west). Vanuit het noorden: Russische en Chinese troepen stoten vanuit Canada door naar Washington en andere noordelijke staten. (Canada zal zich snel overgeven aan Rusland of China dankzij de verraderlijke Trudeau.) Vanuit het zuiden: Chinese troepen die samenwerken met drugskartels vallen Amerikaanse zuidelijke staten binnen langs mensensmokkelroutes. Vanuit het westen: Chinese troepen bombarderen bases van de Nationale Garde in Californië met offshore-artillerie of tactische kernwapens, voeren vervolgens een strandlanding uit en nemen de havens in beslag, waarna grotere schepen aanmeren en gevechtsuitrusting lossen voor de grootschalige grondoorlog. Vanuit het oosten: Rusland laat zijn Poseidon-onderwaterdrones tot ontploffing brengen, waardoor een vloedgolf wordt losgelaten die de hele oostkust zal overspoelen, de marine-infrastructuur in Norfolk zal uitschakelen, Washington D.C. onbewoonbaar maakt en onder meer Wall Street en New York City verwoest. Het is ook geen goede dag om in Miami te wonen.

Terwijl dit gebeurt:

  • China stopt met alle export naar de Verenigde Staten vanuit Japan, Taiwan, Zuid-Korea en China zelf. De Amerikaanse economie en industrie zullen onmiddellijk instorten.
  • China zal Amerika aanvallen met cyberoorlogvoering, kamikaze-drones gelanceerd vanuit Mexico en aanvallen op de infrastructuur van het elektriciteitsnet. China zal zijn “ingebedde” burgers activeren die al binnen de CDC, FDA, universiteiten, bedrijven en overheidsinstanties zitten, en ze zullen massale sabotage-operaties initiëren om Amerika ten val te brengen. Andere Chinese agenten zullen door het hele land worden geactiveerd, zich bewapenen met mortieren, grond-luchtraketten en vuurwapens, en vervolgens infrastructuur aanvallen en uitschakelen, zoals raffinaderijen, elektriciteitscentrales, politiebureaus, militaire bases, luchthavens en zeehavens.
  • Rusland zal waarschijnlijk EMP-wapens (of zware cyberaanval) lanceren om een black-out in Europa te veroorzaken waarna Rusland snel westwaarts zal trekken naar de NAVO-landen en ze zal veroveren met zijn zeer efficiënte grondoorlogscapaciteiten.

Nadat Rusland en China de VS binnenvallen zal er een grote guerillaoorlog beginnen, want de (conservatieve, christelijke) Amerikanen zullen zich niet zomaar gewonnen geven. Dat is ook de reden waarom Biden (die sterke banden heeft met de CCP) perse de Amerikanen wil ontwapenen, zodat China minder weerstand zal ondervinden bij de inname van de VS.

Bron: Naturalnews