oorlog

Afgevaardigde van Ruslands Nationale Veiligheidsraad Dmitry Medvedev: “De ruiters van de Apocalyps zijn reeds op weg”

Medepartijlid, en één van Poetins belangrijkste bondgenoten, Dmitry Medvedev, voormalig President en Premier van Rusland en momenteel Afgevaardigde van het Hoofd van de Nationale Veiligheidsraad van Rusland, heeft in een ijzingwekkende boodschap gezegd dat hij er alles aan zal doen om de leiders van Oekraïne en het Westen te laten ‘verdwijnen’ en dat de ‘Ruitsers van de Apocalyps reeds op weg zijn’. Reeds enkele maanden geleden zinspeelde hij op het ‘denazificeren van heel Europa tot aan Lissabon’.

Hij schreef afgelopen week op Telegram:

“Men vraagt mij vaak waarom mijn Telegram berichten zo hard zijn. Het antwoord is: ik haat ze. Ze zijn bastaards en ontaarden. Ze willen dood aan Rusland. En terwijl ik leef, zal ik er alles aan doen om hen te doen verdwijnen.”

De “zij” zijn (de leiders van) Oekraïne en het Westen (VS en EU). Reeds enkele dagen eerder waarschuwde hij voor de gevolgen indien de Amerikaanse lange-afstandsraketten die aan Oekraïne zullen geleverd worden, tegen Russische troepen zullen gebruikt worden. Hij zei dat Moskou klaar is om het offensief uit te breiden indien Rusland aangevallen wordt door raketten geleverd aan Oekraïne, en hij schreef op profetische wijze:

“De ruiters van de Apocalyps zijn reeds op weg.”

Afgelopen maand nog, schreef hij dat militaire steun aan Oekraïne een nucleaire oorlog met Rusland kan doen ontketenen.

“NAVO landen die wapens pompen in Oekraïne, troepen trainen om Westers materieel te gebruiken, huurlingen sturen en de oefeningen van geallieerde landen vlakbij onze grenzen doen de waarschijnlijkheid van een direct en open conflict tussen NAVO en Rusland toenemen. Zo’n conflict heeft altijd het risico om uit te lopen in een volwaardige nucleaire oorlog.”

Bron: ETH

4 reacties

  1. Ik begrijp absoluut niet wat onze “leiders” van plan zijn! Zijn ze gek, chantabel, corrupt? Ik snap er niks meer van!
    Wat ik dan weer wèl begrijp is dat wij hier in Europa op een afgrond afstormen waarbij wij niet op een noodrem kunnen trekken! Zijn onze “leiders” gek geworden? Ik wil weg uit deze wereld, dit is niet de wereld waar ik in leven wil!

    Like

    1. Ons doel is niet deze wereld,die verdorven is,maar de andere wereld waar onze ziel na toe gaat en door Lord Jezus eeuwig leven beloofd.is…Amen

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: