We marcheren langzaamaan richting oorlog met Rusland. Onlangs nog liet Moskou verstaan dat het “klaar is voor een kolossale oorlog tegen de NAVO”. In Madrid zal de komende twee dagen (29 en 30 juni) een NAVO-top plaatsvinden. De Secretaris-Generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, liet reeds verstaan dat hij het aantal manschappen en militair materieel aan de grens met Rusland drastisch zal opvoeren. Het perfecte recept voor de “verrassingsaanval van Rusland”, die wellicht zal plaatsgrijpen nog voordat deze plannen zijn gematerialiseerd.

Stoltenberg:

“Op de top zullen we onze voorwaartse verdediging versterken. We zullen onze gevechtsgroepen in het oostelijk deel van de Alliantie uitbreiden tot brigade-niveaus. We zullen de NAVO Responce Force transformeren, en het aantal van onze snelle interventietroepen opvoeren tot meer dan 300.000.”

Dat is een toename van ruim 650% van het huidige aantal (40.000). En hij voegde eraan toe dat ook het militair wapentuig zal worden opgevoerd:

“We zullen ook ons vermogen verbeteren om te versterken in crisis en conflict, onder meer door: meer voorgepositioneerde uitrusting en militaire voorraden; meer naar voren ingezette capaciteiten, zoals luchtverdediging; versterkte commando en controle; en verbeterde verdedigingsplannen, met troepen die vooraf zijn toegewezen om specifieke bondgenoten te verdedigen.”

Alles wordt in gereedheid gebracht voor de confrontatie, waarvan de leiders weten dat die eraan komt. Echter, de kans is groot dat de NAVO-troepen aan Ruslands grenzen door de komende verrassingsaanval in de pan zullen worden gehakt, én dat Rusland toeslaat nog voordat deze plannen van de NAVO ten uitvoer worden gebracht.

Ondertussen heeft Poetin aangekondigd dat hij Iskanderraketsystemen zal leveren aan Wit-Rusland. Deze raketsystemen zijn in staat om nucleaire ballistische raketten met een bereik van 500 km af te vuren.

Verder blijft de Kaliningradcrisis ook voortduren…

Nog een opvallende profetie van Luz de Maria de Bonilla, een vrouw uit Costa Rica, die regelmatig woorden krijgt van de Heer:

Het land dat wordt vertegenwoordigd door de Beer (Rusland), zal onverwacht reageren, waardoor de wereld in angst blijft en sommige landen haastig zullen reageren.

Dit komt overeen met wat staat in de profetische tijdslijn van Stephan Berndt.

Wij hebben echter geen angst: God heeft alles onder controle. Doe enkel wat God heeft gevraagd doorheen zijn profeten: tracht u wat voor te bereiden.