New World Order

Georgia Guidestones opgeblazen en door autoriteiten in allerijl volledig vernield: om het complot te verbergen?

Het was opvallend. Daags nadat de Georgia Guidestones het doelwit werden van een bomaanslag (op 7 juli) waardoor één steen volledig vernield werd, en de autoriteiten kort daarop met een bulldozer de rest neerhaalden, verscheen ook in reguliere media een nieuwsbericht daarover. Maar die slaagden er niet in om bepaalde teksten van de Guidestones te vermelden: “Hou de mensheid onder de 500 miljoen” en “Wees geen kanker op deze aarde” werden vakkundig verzwegen of weggelaten.

VRT NWS schreef:

De zes monumentale granieten platen, die in totaal 119 ton wegen, waren een opvallende landmark langs de kant van de weg in Elbert County en lokten veel bezoekers.

Op de -bijna zes meter hoge- zuilen stonden in twaalf talen (waaronder klassiek Grieks, Hebreeuws, Engels, Russisch, Swahili en Spaans) boodschappen “aan toekomstige generaties”. 

Enkele fragmenten: “Breng persoonlijke rechten en sociale plichten met elkaar in evenwicht”, “prijs waarheid, schoonheid en liefde”, “laat ruimte voor de natuur”. Een van de theorieën was dat het boodschappen zouden zijn voor overlevenden na een mogelijke apocalyps (een periode waarin de wereld ten onder lijkt te gaan). 

De belangrijkste punten werden echter niet vernoemd.

1: “Hou de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwige balans met de natuur”

2: “Leid voortplanting wijselijk – geschiktheid en diversiteit verbeterend”

10: “Wees geen kanker op deze aarde – laat plaats voor natuur

Sommigen zien de vernieling van dit vrijmetselaarssymbool – dat de plannen van de elites voor een ‘ene-wereldorde’ weergeeft – als een overwinning. Maar is dat wel zo? Ons vermoeden is dat ze zelf dit monument hebben vernietigd omdat het op het punt staat van in vervulling te gaan, en het monument in de vergetelheid moet worden gebracht, zodat er niemand nog naar kan verwijzen.

2 reacties

  1. Yep ik denk ook dat ze bewijsstukken vernietigd hebben, het is een interessant tijdstip waarop die stenen verdwenen zijn….

    Like

  2. Ook mijn gevoelen. Waarom, omdat de tegenkrachten sterker zijn dan verwacht en de elite een beetje bang is geworden. Ze mogen psychopaat zijn, maar angst kennen ze wel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: