De apenpokken zijn weer in het nieuws. Het aantal ‘besmettingen’ zou almaar sneller aan het stijgen zijn. Tv-viroloog Marc Van Ranst zei reeds dat “we dit niet onder controle hebben”. Op de website ‘Monkeypox Meter’ is te zien dat er sprake is van een exponentiële toename in besmettingen. Hoewel het virus vrij milde symptomen geeft en relatief ongevaarlijk is, zegt Van Ranst dat we “dit ernstig moeten nemen”. Men wil niet dat dit endemisch wordt, en men wil niet dat het (onderbemande) zorgsysteem ‘overbelast’ wordt. Het virus verspreidt zich voornamelijk onder actieve homoseksuelen, maar, zo zegt men, het zal na verloop van tijd zich ook onder de gewone bevolking verspreiden. We herinneren ons dat in maart 2021 een simulatie werd gehouden omtrent een uitbraak van apenpokken, en vele elites (Bill Gates, Warren Buffet en Tedros Ghebreyesus, de baas van de WHO) hebben gezegd dat er met zekerheid een tweede pandemie ging komen. We zullen even kijken hoe ver we staan volgens de simulatie.

In maart 2021 werkte het Nuclear Threat Initiative (een organisatie gebaseerd in Washington DC) samen met het Munich Security Conference om een simulatie te houden van een uitbraak van de apenpokken, en het reduceren van die dreiging. Er waren onder de deelnemers 19 experts van Afrika, Amerika, Azië en Europa met decennialange gecombineerde ervaring op gebied van publieke gezondheid, biotechnolgie, internationale veilihgeid en filantropie, waaronder: Chris Elias, President van de afdeling Globale Ontwikkeling bij de Bill & Melinda Gates Foundation; Dr. Beth Cameron van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad; Dr. Draghia-Akli, globaal hoofd van Jonhson&Johnson Global Public Health R&D en Janssen Research & Development; Dr. George Gao, Directeur van de Chinese CDC en Dr. Ryan, uitvoerend directeur van het WHO Health Emergencies Programme. Bekende organisaties dus. Velen ervan waren ook op Event 201 vertegenwoordigd (de simulatie over de uitbraak van een coronavirus, enkele maanden vóór de ‘echte uitbraak’).

De bevindingen werden samengebracht in het rapport Strengthening Global Systems to Prevent and Respond to High-Consequence Biological Threats: Results from the 2021 Tabletop Exercise Conducted in Partnership with the Munich Security Conference.

Opvallend: in deze oefening van maart 2021 werd een uitbraak van een in een lab gemanipuleerde variant van het apenpokkenvirus gesimuleerd in mei 2022… net zoals de échte uitbraak. Het virus was na verloop van tijd toch vrij dodelijk (na 7 maand reeds 1,3 miljoen doden) en was zodanig gemanipuleerd dat het vaccin-resistent was… Het bleek uiteindelijk te gaan om een ‘terroristische daad’, net zoals Bill Gates – die geen enkel medisch diploma heeft – reeds in 2020 ‘orakelde’ over ‘pandemie twee’.

“Het idee van een bio-terroristische aanval is zowat het nachtmerrie-scenario, omdat een pathogeen met een hoog sterftecijfer zou genomen worden. Het goede nieuws is – hoe deprimerend dit ook klinkt – dat het meeste werk dat we gaan doen om klaar te zijn voor ‘Pandemie 2’ – ik noem dit [COVID-19] ‘Pandemie 1’ – het meeste werk dat we gaan doen om daar klaar voor te zijn, zijn ook de dingen die we moeten doen om de dreiging van bioterrorisme te minimaliseren.”

Bill Gates, 24 april 2020, CBS Late Show

Wat als een bioterrorist de pokken bracht naar 10 luchthavens, hoe zou de wereld daarop reageren? Er zijn natuurlijke epidemieën en door bioterrorisme veroorzaakte epidemieën, en dat zou véél erger kunnen zijn dan wat we vandaag meemaken.”

Bill Gates, november 2021

Onderstaande figuur uit het rapport laat het tijdsverloop zien van de simulatie en waar we nu zitten (door ons bijgewerkt).

Op de website Monkeypox Meter staat onder meer deze grafiek:

We zien een exponentiële toename van de ‘besmettingen’. Dan lijkt het niet onwaarschijnlijk dat we tegen eind dit jaar aan miljoenen zogenaamde besmettingen zijn (althans in de statistieken). Opvallend is dat net zoals in de simulatie het virus gemanipuleerd blijkt te zijn. Een bron binnen de ECDC vertelde onafhankelijk onderzoeker Dr. Braddock in mei dat de eerste analyse van het virus uitwees dat het “afkomstig is uit een lab, dat misschien kan gelinkt zijn aan het Amerikaans biologisch onderzoek in Oekraïne.” Het zou gaan om een labo-variant met onbekende kenmerken. Eén van die kenmerken in de simulatie is: resistent tegen vaccinatie.

Verder zien we dat een besmetting met het virus momenteel zeer milde symptomen geeft. Er zijn nagenoeg geen ziekenhuisopnames of sterftes. Zelfs de ‘pokken’ zelf – de huiduitslag – zijn zo mild dat ze bijna niet opvallen. Op de site van het RVIM staat volgende uitleg:

Men toont op de foto een enkel pokje op een vinger, dat nogal sterk lijkt op een onschuldige puist. Dit zijn hoegenaamd geen zware symptomen, noch een vreselijke huiduitslag zoals men zou verwachten bij de apenpokken, en dat te zien is bij besmettingen in Afrika.

Maar in de simulatie blijkt het dan toch te gaan om een vrij dodelijk virus, met een relatief hoog sterftepercentage. De hamvraag is dan: zal dit (naar verluidt gemanipuleerd) virus gebruikt worden om de komende golf van vaccinatiedoden door de experimentele Covid-vaccinatie te verdoezelen, door sterftes en ziektesymptomen ten gevolge van het vaccin toe te schrijven aan de apenpokken?

Het was Dr. Mike Yeadon, voormalige vicepresident bij Pfizer, die in april 2021 reeds zei:

[…] En het zal je niet doden aan het einde van de injectie, omdat je dat zou zien. Het zou iets kunnen zijn dat een normale pathologie zal veroorzaken, het zal op verschillende tijdstippen zijn tussen vaccinatie en de gebeurtenis [die het moet verdoezelen], het zal mogelijk worden ontkend omdat er op dat moment iets anders in de wereld aan de hand is, in de context waarvan uw ondergang , of dat van uw kinderen normaal zal lijken. Dat is wat ik zou doen als ik 90 of 95% van de wereldbevolking kwijt wilde raken. En ik denk dat dat is wat ze aan het doen zijn. 

Wellicht zullen ze op de proppen komen met zogenaamde varianten of ‘mutaties’ die veel erger zijn dan het initiële virus… Het apenpokkenverhaal is nog niet ten einde. Vast staat dat er op een gegeven moment weer allerlei ‘sanitaire maatregelen’ zullen worden geïntroduceerd…