De Chinese regering zal het proces van nationale hereniging met Taiwan zeker afronden, zei de Minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi in een verklaring. Tegelijk kondigde Peking aan dat er van 4-7 augustus grootschalige militaire oefeningen zullen worden gehouden rond het eiland Taiwan (dat dan voor het eerst volledig omsingeld zal zijn door het Chinese Leger), die volgens een Chinese expert tot de langverwachte invasie kunnen leiden.

“Taiwan maakt deel uit van China. De implementatie van nationale hereniging is een algemene trend en historisch nabij“, aldus de woensdag gepubliceerde verklaring over een onaangekondigd bezoek van de voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, aan Taiwan. “Taiwans probleem ontstond toen het land zwak was en in chaos verkeerde, het zal zeker worden opgelost als de natie herleeft”, merkte de topdiplomaat op.

Militaire oefeningen in de Straat van Taiwan die het Chinese Volksbevrijdingsleger (PLA) gepland heeft voor 4 augustus, kunnen de kwestie Taiwan met geweld oplossen, aldus Lu Xiang, een onderzoeker aan de Chinese Academie voor Sociale Wetenschappen. “Op basis van de vrijgegeven informatie over de oefeningen van het Volksbevrijdingsleger van 4 tot 7 augustus, hebben de zes locaties het eiland Taiwan al vanuit alle richtingen omsingeld, en het zou een reeks ongekende militaire oefeningen kunnen zijn die gericht zijn op het realiseren van hereniging door geweld en ook om te vechten tegen de externe krachten die het herenigingsproces zouden kunnen onderbreken”, citeerde de krant The Global Times hem.

We weten uiteraard dat indien deze invasie van start gaat, dit niet zonder slag of stoot zal gebeuren en de VS (samen met wellicht een aantal andere landen) zich ermee zal komen bemoeien, wat tot een groot conflict in de regio kan en zal leiden.

Het is dan ook niet voor niets dat we reeds meer dan 10 jaar weten dat de overname van Taiwan door China onderdeel van WOIII zal zijn.

Cutting Edge schreef reeds jaren geleden op hun website:

Bijbelprofetie openbaart dat de Antichrist zal voortgebracht worden op het wereldtoneel door een aantal tekenen, waaronder ‘oorlogen en geruchten van oorlogen’. Demonische geesten vertelden de elite in 1870 dat er drie wereldoorlogen nodig zijn om de Antichrist voort te brengen. Vergis u niet: de Antichrist zal voortgebracht worden door wereldoorlog III. Daarom, de vraag op dit ogenblik is, ‘wanneer zal deze globale oorlog beginnen’ en ‘wat zijn de tekenen dat ze op het punt staat te beginnen’?

Meer dan 10 jaar geleden wisten zij reeds uit monde van voormalige leden van de Illuminati (leden van de vrijmetselarij):

WOIII zal waarschijnlijk beginnen door het conflict in het Midden Oosten (Israël-Iran), het zal tevens een nucleaire confrontatie met Noord Korea inhouden, en de overname van Taiwan door China. Al wat we moeten doen is het nieuws bekijken, om te zien hoe dicht we zijn. Alhoewel er teveel details zijn om op in te gaan, is hetgeen de lezers moeten onthouden, dat Satan drie Wereldoorlogen heeft gepland om de Nieuwe Wereld Orde te stichten. Het ultieme doel van WOIII is om de Nieuwe Wereld Orde in te leiden met de Antichrist als de heerser van de wereld. Eens WOIII begint, zal de Antichrist op het toneel verschijnen binnen de 13 weken of 91 dagen. Nadat hij ten tonele is verschenen zal hij een valse vrede creëren in de wereld en de Joden trachten te overtuigen dat hij de messias is.

Lees er meer over in ons artikel over de profetische tijdslijn betreffende WOIII.

Bron: TASS