De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong zegt dat tegen het einde van 2022 niets beter zal worden, en hij voorspelt nog steeds dat er “chaos” komt in 2023.

Armstrong zegt dat de duik op de aandelenmarkt vorige week allemaal te wijten is aan “extreme onzekerheid .” Armstrong voorspelde twee maanden geleden een beurscrash en stelt: “Het is nog niet voorbij.” Europa verkeert in grote financiële problemen nu Russisch aardgas is uitgeschakeld als vergelding voor de sancties.

Armstrong legt uit: “Ik geloof dat ze dit in Europa opzettelijk doen, en dit is Klaus Schwabs ‘Great Reset’. Ze weten dat ze een serieus probleem hebben. Ze verlaagden de rente tot onder 0% in 2014. Ze zijn net begonnen met het verhogen van de rente. Ondertussen beval je alle pensioenfondsen in heel Europa om meer dan 70% in staatsobligaties te hebben. Toen namen ze het negatief op. Alle pensioenfondsen zijn insolvent. Europa is fiscaal wanbeheer op grote schaal. Het kan op geen enkele manier zichzelf in stand houden, en we kijken naar Europa dat uiteenvalt.”

Dus, zou Europa de rest van de wereld door het putje kunnen zuigen?

Armstrong zegt: “O, absoluut. Europa is het probleem. . . . De crisis in het bankwezen begint in Europa. . . . De schuld stort in. Ze hebben geen enkele manier om zichzelf in stand te houden. De schuldenmarkt daar ondermijnt de stabiliteit van alle banken. Je moet begrijpen dat reserves gebonden zijn aan staatsschuld, en dit is de perfecte storm.”

Armstrong heeft voorspeld dat “2023 het jaar van de hel zal zijn.” Armstrong zegt: “Burgerlijke onrust zal dit jaar alleen maar erger worden”, en hij voorspelt dat we volgend jaar een volledige oorlog zullen hebben.

Bron: USAWatchdog