In juli zei tv-viroloog Marc Van Ranst nog dat ze de apenpokken “niet onder controle hebben”, en werd er aan paniekvoetbal gedaan door te wijzen op de almaar toenemende besmettingen. Intussen werd het apenpokkenverhaal wellicht met stille trom afgevoerd (we horen er niets meer van in de media) want die pandemie lijkt er nooit te zullen komen. De uitbraak begon in mei in homoseksuele kringen. We zijn nu 6 maanden verder en het virus blijft circuleren onder actieve homoseksuelen, en het aantal besmettingen wereldwijd lijkt af te vlakken op zo’n 70.000 gevallen (op een bevolking van 7 miljard mensen).

In juli gaven we een update over de situatie:

Op de website Monkeypox Meter stond toen onder meer deze grafiek:

Op dat moment leek het om een exponentiële curve te gaan, maar schijn bedroog. We zijn nu oktober, zo’n 6 maanden na de uitbraak in mei. De situatie ziet er nu zo uit:

Het aantal besmettingen nam af, waardoor de curve schijnbaar even lineair werd, maar de curve blijkt een S-curve te zijn, waardoor het aantal besmettingen uiteindelijk zal afvlakken en de ziekte duidelijk nooit een pandemie zal en kan worden. De besmettingen blijven vnl. gebeuren in homoseksuele kringen…

Dat betekent ook meteen dat hun simulatie van 2021 omtrent de apenpokken, met een voorzien aantal besmettingen van 70 miljoen in januari 2023, en een dodental van 1,3 miljoen, nooit zal werkelijkheid worden.

In België hebben we momenteel (na 6 maand) 757 gevallen… op een bevolking van 11 miljoen! In Nederland iets meer dan 1200 ‘besmettingen’…

Wellicht hebben de elites in deze kwestie zich ernstig mispakt…

‘Monkeypox’ is ‘monkeypox flops’ gebleken… De apenpokken floppen… Godzijdank!

Bron: Monkeypoxmeter