Onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche heeft een nieuwe boodschap voor de wereld over wat er binnenkort staat te gebeuren als gevolg van de Covid-19-vaccinatie. Reeds in het verleden heeft hij meermalen gewaarschuwd voor de experimentele mRNA-Covid-vaccins, en riep hij de mensen op om ze niet te nemen. Hij noemt de hele vaccinatie een ‘biologisch experiment op mensen’.

Volgens de voormalige medewerker van de Bill & Melinda Gates Foundation broeit er een einde-van-de-wereld-situatie die zeker ten minste een deel van de westerse beschaving ten val zal brengen. En hij wijst naar de “volledig gevaccineerden”. Zodra antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) en andere vormen van door vaccinatie veroorzaakte AIDS (VAIDS) hun gang gaan in de lichamen van de gevaccineerden, zullen de gezondheidszorgsystemen overal snel overspoeld worden met zieke en stervende patiënten.

Hele ziekenhuissystemen en gezondheidszorggroepen zullen waarschijnlijk bezwijken onder het gewicht van al die ziekte en dood, wat op zijn beurt de samenleving zoals we die nu kennen zal doen instorten.

“Besluitvormers, in de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), zullen verantwoordelijk, aansprakelijk en aansprakelijk worden gesteld voor het dramatische gevolg dat dit biologische experiment op de mens mogelijk met zich meebrengt,” schrijft Vanden Bossche op zijn website Stem voor Wetenschap en Solidariteit.

De geest is al uit de fles, wat betekent dat er geen weg meer terug is. Het enige wat we kunnen doen, benadrukt Vanden Bossche, is toekijken en hopen op het beste – hoewel er weinig is om hoopvol over te zijn gezien de manier waarop de dingen nu al gaan. Bossche voorspelt dat een nieuwe “golf” van Covid de westerse wereld zal overspoelen. Deze zal worden aangedreven door de volledig geprikte mensen die wandelende spike-eiwitfabrieken zijn geworden die de wereld “vervuilen” met het gif dat zij blijven afgeven.

Zodra deze nieuwe golf opkomt, zal het allemaal snel gaan, waarschuwt Vanden Bossche. Overal zullen volledig geprikte mensen veel ernstiger ziekten oplopen dan voorheen, omdat hun immuunsysteem nu kapot is, waardoor ze weerloos zijn.

Deze volgende golf, zo stelt Vanden Bossche, zal virulenter worden in plaats van besmettelijk, wat betekent dat hij veel dodelijker zal zijn dan alle voorgaande stammen, varianten of subvarianten.

“De verliezen zullen enorm zijn,” zegt Vanden Bossche. “Er is letterlijk geen immuniteit, geen enkele bescherming meer voor de gevaccineerden.” De enige echte hoop, zegt Bossche, is dat niet-gevaccineerde kinderen en anderen in de reproductieve leeftijd de wereld opnieuw zullen bevolken, zodra de massale uitroeiing die hij voorspelt op komst is.

Of er nog iets overblijft na zo’n gebeurtenis valt nog te bezien, maar Geert Vanden Bossche zegt dat dit ongeveer het enige is waarnaar we kunnen uitkijken als Operatie Warp Speed de volgende fasen ingaat.

Niet iedereen is het met Vanden Bossche eens, ook evolutiebioloog James Lyons-Weiler, die we hier in het verleden hebben besproken. Gevaccineerd of niet, Lyons-Weiler zegt dat veel mensen zich prima zullen redden mocht er weer een coronavirus opduiken in de mate die Bossche verwacht.

“De evolutie zal de opkomst van een virus dat zowel dodelijk als zeer overdraagbaar is niet toestaan,” zegt Lyons-Weiler. “Bepaalde virussen zouden zich potentieel door de mensheid kunnen verspreiden. Dit is niet het einde van de beschaving.” Steve Kirsch staat daarentegen meer aan de kant van Vanden Bossche. Omdat Vanden Bossche “extreem accuraat is geweest in zijn voorspellingen,” is het volgens Kirsch waarschijnlijk dat er binnenkort een apocalyps van het immuunsysteem op komst is.

“Ik ben het ermee eens dat de mensheid in groot gevaar is en dat veel mensen de komende jaren waarschijnlijk zullen sterven,” zegt Tess Lawrie, een arts-expert in evidence-based medicine en een van de oprichters van een groep die de World Council for Health heet.

En vergeten we niet: onlangs heeft men in Boston, in de VS, in een lab bij wijze van experiment een nieuwe gevaarlijke variant van Covid vervaardigd, waarbij 80% van de muizen stierven na injectie met dat nieuw gerecombineerde virus. Experten zeiden dat die wetenschappers “speelden met vuur”.

Maar Dr. Vanden Bossche geeft ook wat hoop. Hij denkt dat de volgende mensen nog zullen gespaard worden (naast de niet-gevaccineerden):

  • Diegenen die slechts één injectie kregen
  • Diegenen die, zoals ieder ander vaccin, geen reactie ontwikkelen (op dat vaccin)
  • Diegenen die placebo’s gekregen hebben; waar hij in diverse landen over heeft gehoord
  • Diegenen die Covid hadden vóór vaccinatie of wiens vaccin gedegradeerd mRNA had

Dr. Bakhdi dan, waarschuwt dat bij steeds meer mensen het hart en de hersenen worden aangetast door de spike-eiwitten (waarna het immuunsysteem de aangetaste plaats aanvalt) en hij waarschuwt dat er nog veel meer doden zullen volgen. “Ik moet toegeven dat de collega’s en vrienden van mij die mij vertellen dat dit genocide is, misschien gelijk hebben. Ik weet het niet, maar ik heb het gevoel dat er geen andere agenda is. Er is geen andere verklaring. Er is geen andere verklaring omdat het duidelijk is dat deze op genen gebaseerde vaccins niet nodig zijn omdat we niet te maken hebben met een dodelijk virus dat de mensheid vernietigt. Iedereen die iets anders beweert, liegt in zijn gezicht. Ten tweede, het is duidelijk dat deze zogenaamde vaccins nooit konden beschermen tegen infectie. . . . Ten derde, en dat is het ergste, zijn deze op genen gebaseerde vaccins de meest verschrikkelijke instrumenten die ooit in het menselijk lichaam zijn gebracht om mensen te vernietigen. . . . Deze vaccins zullen de mensheid vernietigen”, aldus Dr. Bakdhi.

Bron: NaturalNews; USAWatchdog

Advertentie