Momenteel wordt een nieuw pandemieverdrag van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) opgemaakt, dat specifiek is geschreven om de grondwet en alle binnenlandse wetten in elk land, wereldwijd, terzijde te schuiven. Hoe weten we dit? Omdat verdragsexpert Dr. Francis Boyle de voorgestelde verdragstaal bestudeerde en het allemaal uitlegt in een interview met Natural News. Hij is de auteur van de Biologische Wapens Anti-Terrorisme Wet van 1989, en een expert in het lezen en schrijven van verdragen. En vandaag publiceert hij zijn sterkste waarschuwing tot nu toe.

Dr. Boyle is de auteur van een recent boek getiteld “Resisting Medical Tyranny”, en in het interview van vandaag waarschuwt hij openlijk dat dit nieuwe WHO-verdrag – genaamd “WHO CA+” – ontworpen is om een wereldwijde medische dictatuur te ontketenen die uw lokale artsen, ziekenhuizen en klinieken zou overstemmen, en hen zou dwingen om WHO-richtlijnen te volgen over zaken als maskers, quarantaines, sociale afstand en economische lockdowns.

Het verdrag is hier te lezen.

In wezen verandert het nieuwe WHO-pandemieverdrag de hele wereld in een medische politiestaat in Chinese stijl, waar soevereine naties, staten en individuen zelf geen enkel erkend recht op gezondheidsvrijheid hebben.

Anders gezegd, als Biden dit verdrag tekent, zal wat China zijn eigen volk aandeed tijdens de COVID lockdowns binnenkort naar Amerika komen; of als De Croo of Rutte tekenen, komt dit naar België en Nederland.

De leiders zijn van plan om het redelijk snel te ondertekenen. En vanaf die dag hoeven regeringen over de hele wereld slechts hun eigen biologische wapens op hun eigen mensen los te laten om de bepalingen van dit verdrag in werking te zetten. Dr. Boyle vertelde in het interview specifiek dat regeringen “misdaden tegen burgers op Neurenbergniveau” begaan en dat dit nieuwe WHO-verdrag genocidale regeringen de “tanden” geeft die ze nodig hebben om hun eigen bevolking op te sluiten, gevangen te zetten of uit te roeien.

Dr. Boyle roept op tot een wereldwijde waarschuwing en vraagt dat dit interview op grote schaal wordt gedeeld om de alarmbel te helpen luiden.

Het gaat allemaal om macht en controle, winst voor Big Pharma en de communistische WHO die de leiding heeft over de lokale gezondheidszorg.

Het subartikel van James Roguski duikt in het “Conceptual Zero Draft” van het WHO-pandemieverdrag en waarschuwt voor wat erin staat. Hij deelt een overzicht genaamd “Tien dingen die iedereen moet weten over het voorgestelde pandemieverdrag”. Dat overzicht waarschuwt dat het WHO-pandemieverdrag nooit spreekt over “natuurlijke” of “vitamines” of “kruiden”, maar een enorme nadruk legt op de geneesmiddelen en verplichte vaccins van Big Pharma.

Erger nog, het WHO pandemie verdrag roept op tot wereldwijde censuur tegen iedereen die het niet eens is met de WHO, waardoor de WHO kan dicteren welke stemmen of organisaties verwijderd moeten worden van tech platforms. In wezen maakt het van de WHO het “Ministerie van Waarheid”.

Bron: Natural News

Advertentie