In oktober 2019 werd in New York door de Bill & Melinda Gates Foundation, het John Hopkins Centrum voor Gezondheidszekerheid en het World Economic Forumeen een pandemie-simulatie georganiseerd, met als titel: Event 201. Als we naar de website van Event 201 gaan, dan zien we dat wat toen een simulatie was, enkele maanden later vrijwel geheel werkelijkheid is geworden. In oktober dit jaar hebben dezelfde organisaties, in samenwerking met de WHO in Brussel een nieuwe pandemie-simulatie gehouden met als titel ‘Catastrophic Contagion’ (catastrofale besmetting) waarbij de uitbraak van een respiratoir enterovirus wordt gesimuleerd in het jaar 2025 waarbij specifiek kinderen en jonge mensen ziek worden.

Naast Bill Gates namen 10 huidige en voormalige ministers van Volksgezondheid en hoge volksgezondheidsfunctionarissen uit Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India en Duitsland deel aan de simulatie, die bestond uit vooraf opgenomen nieuwsuitzendingen, live briefings van het personeel en gemodereerde discussies.

Het virus in deze simulatie, het Enterovirus, heeft een hoger sterftecijfer dan COVID-19 en treft onevenredig veel kinderen en jongeren.

Het verschijnsel krijgt de naam SEERS (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025).

Enterovirussen behoren tot een groep RNA-virussen (waaronder die welke polio en hepatitis A veroorzaken) die typisch voorkomen in het maagdarmkanaal en zich soms verspreiden naar het centrale zenuwstelsel of andere delen van het lichaam.

Bron: Infowars

Advertentie