We zijn eind 2022. De situatie lijkt weer helemaal eind 2019. Er is een enorme Covid-golf in China. Eerst is er een strikt quasi-zero covid beleid, en plots worden de deuren opengezet en mogen de Chinezen vrij het land uit. In Italië begint men weer met het testen van reizigers op luchthavens. Elders wordt er gretig gesproken op het invoeren van maatregelen. Krijgen we een herhaling van 2020?

Wie dacht dat de coronatirannie al voorbij was, is eraan voor de moeite. In China waren de strengste lockdowns nog tot voor kort de normaalste zaak. Daar wordt zelfs anaal getest op Covid (broek af en een stok in uw g*), als om de gewone burger maximaal te vernederen. QR-codes, testen, lockdowns: in China hebben ze het zelfs na de vaccinatie nooit afgeschaft. En nu komen de berichten dat er een “enorme golf is in China” en dat “China plots quasi alle coronabeperkingen opheft.”

Herinner u dat de Vlaamse regering in alle stilte deze zomer reeds besloten heeft extra miljoenen euro’s te voorzien voor gebruik, beheer en de aanpassing van de contactopsporingsapp, het Covid-safe-ticket en dergelijke meer. Verder heeft men in november besloten een centrale databank op te richten om de gegevens van alle geteste personen in onder te brengen en een gegevensuitwisseling mogelijk te maken tussen contactcentra, ‘mobiele teams’ en ‘gezondheidsinspecties’… Neen, het is nog niet voorbij!

Hetzelfde toneel wordt momenteel weer opgevoerd. Allen spelen onder één hoedje met de WHO (incl. China). Het doel is wellicht: nog meer vaccinaties en wellicht de niet-gevaccineerden te demoniseren.

Compilatie van twee belangrijke besluiten:

Als de situatie, zoals Dr. Vanden Bossche dacht, deze winter weer erger wordt (zoals nu het geval is), vnl. door de 4x gevaccineerden; kan de regering elk moment weer beperkende ‘sanitaire’ maatregelen opleggen; enz. Ze hebben het gedaan, ze zijn ermee weggekomen, en ze kunnen het – middels hun ‘pandemiewet’ – elk moment opnieuw doen.

Begin maar te bidden.

Advertentie