De bekroonde journalist Alex Newman, auteur van het populaire boek “Deep State”, zegt dat de wereld snel wakker wordt van de wereldwijde genocide veroorzaakt door het Covid-19-vaccin. Vanwege dit publieke ontwaken, zegt Newman dat de wanhopige Deep State (de globale elite) intense chaos plant op meerdere gebieden om hun sporen uit te wissen en het publiek af te leiden van de extreme misdaden die de globalistische elites hebben begaan.

Newman legt uit: “Wat ze het komende jaar gaan doen, zijn massale crisissen veroorzaken, en het uitbreiden en versnellen van bestaande crisissen. Ze zullen nieuwe crisissen aanwakkeren, zoals voedselcrisissen, immigratiecrisissen, grenscrisissen, valutacrisissen en terrorismecrisissen. Noem maar op, want dat is wat ze doen. De V.N. staat klaar om hiervoor ‘oplossingen’ te bieden. De Wereldgezondheidsorganisatie werkt aan digitale ID’s en vaccinpaspoorten om de gezondheidscrises aan te pakken. De Bank for International Settlements (BIS) werkt aan de Central Bank Digital Currency (CBDC) om de valutacrises aan te pakken. De Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN, de FAO, werkt aan oplossingen voor de voedselcrisissesn die ze op de mensheid loslaten. Dus, we gaan hier nog veel meer van zien, en ik vergat de energiecrisis. Dit is waar we een paar weken geleden over spraken toen we het hadden over de VN klimaattop (COP 27) in Egypte. Ze ontmantelen onze energie infrastructuur om een energiecrisis te veroorzaken. Ze beginnen … een ‘nieuwe energie orde’ om de controle over te nemen en ons energieverbruik te beperken.”

Newman zegt, “… Totalitairen creëren graag het gif en het tegengif in hetzelfde laboratorium. Dat is waar deze globalisten, Deep Staters en insiders aan werken. Ze creëren het gif en het tegengif in hetzelfde laboratorium om onze vrijheden af te nemen, en bevolkingscontrole zal daar een groot deel van uitmaken.”

Dit brengt ons terug naar het CV19 biowapen/vax. Newman zegt dat wat zich in 2023 ontvouwt een “massaal onstuitbaar ontwaken” is voor de genocide die Cov-19 is, van infectie tot injectie. Dit is massamoord, en dat is waartoe de mensen in 2023 zullen ontwaken. Newman zegt: “Deze mensen komen met verklaringen en toespraken waarin ze beweren dat er te veel mensen zijn die te veel grondstoffen verbruiken, en dat we de bevolking van de aarde moeten verminderen. . . . Ik denk dat het bewijs voor massamoord en genocide zo overweldigend is dat het moeilijk zou zijn voor een rechtbank om ze niet te veroordelen. We moeten begrijpen dat de globale elites, de globale roofdieren achter deze gruwel, die volgens mij miljoenen en miljoenen mensen hebben vermoord, niet zullen zeggen “Je hebt ons. We geven het op, breng ons naar de gevangenis. We gaan nog een Neurenberg houden.” Dat gaan ze niet doen. Ze gaan het volgende deel van hun plan inzetten. Gebaseerd op wat we tot nu toe hebben gezien, kunnen we een soort crisis van epische proporties verwachten om te proberen de aandacht af te leiden.”

De kans bestaat dat die ‘crisis van epische proporties’ uiteindelijk een wereldoorlog is.

Bron: USA Watchdog