Gerald Johnson uit Michigan vertelt in video die hij een maand geleden postte op Tiktok en Youtube dat hij de Hel heeft bezocht na een hartaanval en zei dat de ervaring zijn leven voorgoed had veranderd. Het is goed om de mensen aan het bestaan van de Hel te herinneren, en vooral aan wat hij als het belangrijkste ervoer: je vijanden te vergeven (dus ook onze politieke leiders, wereldelites enz.) en voor hen te bidden.

“Ik zou het mijn ergste vijand niet toewensen,” zei hij.

“Ik was daar en ik zou het mijn ergste vijand niet toewensen. Het kan me niet schelen wat hij mij heeft aangedaan. Niemand verdient dat.”

De voorganger uit Michigan beschreef het moment waarop hij naar het middelpunt van de aarde werd gelanceerd, waar volgens hem de Hel is, gestaafd door de H. Schrift wanneer Jezus zegt dat hij geen ander teken dan het teken van Jona zal geven: Jona zat drie dagen in de buik van een walvis; Jezus zat na zijn dood drie dagen ‘in de buik’ van de aarde.

“Mijn geest verliet mijn fysieke lichaam, en ik dacht dat ik op weg was naar boven [naar de Hemel],” herinnerde hij zich. “Ik dacht dat ik tijdens mijn leven zoveel goeds had gedaan en dat ik zoveel mensen had geholpen, maar toch ging ik naar beneden [naar de Hel]. Ik ging het centrum van de aarde binnen. De dingen die ik daar zag zijn onbeschrijfelijk. Het brengt zoveel moeilijke gevoelens naar boven als ik erover praat.”

Johnson beschreef enkele van de dingen die hij zag toen hij in de Hel was, waaronder een man “die op handen en voeten liep als een hond en van top tot teen verbrand werd. Zijn ogen puilden uit en erger dan dat: Hij droeg kettingen om zijn nek. Hij leek op een hellehond. Er was een demon die de kettingen vasthield.” 

Hij voegde eraan toe dat “ik als het ware telepathisch wist dat de demon in het leven van deze man was gestuurd om hem van zijn jeugd tot zijn dood ‘te berijden’ [op zijn schouders te zitten].” 

Johnson legde uit dat de demon weet dat als hij erin slaagt mensen God niet te laten dienen en slechte dingen te laten doen, hij hen zal overmeesteren in de Hel, waar zij zijn slaven zullen zijn. 

Johnson ging verder en voegde eraan toe dat er een deel van de Hel is waar muziek wordt gedraaid. Hij zegt dat hij daar nummers heeft gehoord als Rihanna’s “Umbrella” en Bobby McFerrin’s “Don’t Worry Be Happy”. Klinkt leuk, toch? Nee. Hij zei dat het niet de originele artiesten zijn die de liedjes zingen, maar een groep demonen die de woorden gebruiken om ons te martelen. 

Hij voegde eraan toe dat “elk woord van elk lied is gemaakt om je te martelen voor het feit dat je God niet aanbad via muziek toen je op aarde was.”

Tot slot onthulde Johnson hoe hij aan de Hel ontsnapte en naar de aarde terugkeerde.

“Ik was boos op God omdat ik zoveel goeds deed in mijn leven en toch in de Hel belandde,” zei hij. “Ik stond op uit de Hel en keerde terug naar de aarde – en God sprak tot mij. Hij zei: “je was heimelijk boos op mensen die je kwaad deden, je hoopte dat ik ze zou straffen. Dit zijn niet jouw mensen. Dit zijn mijn mensen. Ik wil gewoon dat je je concentreert op de taak die ik je geef.” Ook al deed ik goed, wat ik in mijn hart had was een gebrek aan vergeving voor de mensen die mij onrecht hadden aangedaan. 

“Een man die niet kan vergeven is een man die vergeten is dat hij vergeven is. Dat is mijn ervaring van de Hel. Het is een geheel echte plaats.”

Bron: Youtube; Jpost