De recente waarnemingen van Chinese “spionage”-ballonnen boven de Verenigde Staten kunnen proefvluchten zijn van Peking voor een sluipaanval op Amerika met kleine kernexplosies die enorme stroomonderbrekingen veroorzaken door elektromagnetische pulsuitbarstingen (EMP). De ballon vloog op een hoogte van ca. 20 km, een heel stuk boven deze van gewone lijnvluchten.

“Ballonnen op grote hoogte, zoals de ballon die China deze week boven militaire bases in bergstaten heeft laten zweven, worden volgens ambtenaren van de inlichtingendienst beschouwd als een belangrijk ‘overbrengingsplatform’ voor geheime nucleaire aanvallen op het Amerikaanse elektriciteitsnet”, aldus de Washington Examiner. “Spionageballonnen, die tijdens de Tweede Wereldoorlog door Japan werden gebruikt om bommen af te werpen, zijn nu veel geavanceerder, kunnen tot 200.000 voet (60 km) vliegen, detectie ontwijken en een kleine nucleaire bom vervoeren die, als hij in de atmosfeer ontploft, het elektriciteitsnet platlegt en de elektronica in een groot gebied in de hele staat wegvaagt.”

Het blad meldde verder dat een ballon-gelanceerde EMP-aanval een aantal jaren geleden voor het eerst werd genoemd door een congrescommissie en binnen het Amerikaanse leger. De American Leadership & Policy Foundation merkte in een rapport uit 2015, geschreven door Air Force Maj. David Stuckenberg, een top EMP expert, op dat dergelijke ballonnen een grote nationale veiligheidsbedreiging vormen vanwege wat ze kunnen vervoeren.

Het rapport, getiteld “Novel High-altitude Delivery Platforms for Weapons of Mass Destruction/Weapons of Mass Effect,” merkt op:

Kunnen een staat, een pseudostaat of niet-statelijke actor(en) massavernietigingswapens of massa-effectwapens afleveren om de Amerikaanse infrastructuur strategisch te treffen zonder gebruik te maken van intercontinentale ballistische raketten, onderzeese ballistische raketten of andere conventionele middelen? Het antwoord is “ja”.

“Het gebruik van een ballon als platform voor massavernietigingswapens kan tegenstanders een scala aan hoogtes en laadmogelijkheden bieden om de offensieve effecten tegen de VS te maximaliseren”, schreef Stuckenberg. “Een ballon op grote hoogte kan binnen enkele maanden worden ontworpen, gemaakt en gelanceerd. Er is niets dat verhindert dat honderden ponden wapenmateriaal op hoogte kunnen worden gebracht.”

In een kort vrijdag interview met de Examiner, zei Stuckenberg: “China’s recente ballonvlucht over de Verenigde Staten is duidelijk een provocatieve en agressieve daad. Het was hoogstwaarschijnlijk een soort oefening om een strategische boodschap naar de VS te sturen. We moeten dit niet voor lief nemen.”

Zowel Democratische als Republikeinse wetgevers eisen dat het Biden-regime uitlegt waarom de ballon überhaupt het Amerikaanse luchtruim mocht binnenvliegen, laat staan overleven nadat het door de media was gemeld.

Het antwoord is uiteraard simpel: het Biden regime werkt mee met de CCP. Indien China middels een volgende ballon een EMP-aanval op de VS lanceert en het land in één klap naar de jaren 1800 terugkatapulteert, kan dit gevolgd worden door een conventionele aanval en mogeijks zelfs een invasie (zoals velen in de VS reeds in een droomvisioen hebben gezien).

Bron: Naturalnews

Advertentie