Foto: Mil.ru

Opvallend is dat momenteel rond Iran de spanningen oplopen, en er in Israël gesproken wordt over militaire actie, terwijl ook de spanningen met Hamas oplopen. Volgens de profetieën (die echter qua tijdsverloop meestal met een korrel zout moeten genomen worden; wellicht strekken de profetieën zich uit over twee jaar) breekt eerst de Iran-Israël (en bij uitbreiding ook oorlog Israël-Gaza) oorlog uit, daarna komt de verrassingsaanval van Rusland op Europa, en komt wellicht ook de confrontatie tussen VS, Japan, Zuid-Korea en Noord-Korea. Hoe dan ook zal alles snel elkaar opvolgen. Wees voorbereid en blijf in gebed.

22/02: Vicevoorzitter van Ruslands Nationale Veiligheidsraad Dmitry Medvedev schreef vandaag dat we afstevenen naar een “conflict op wereldschaal” en dat “wij het recht hebben ons te verdedigen met elk wapen, ook van nucleaire aard.” (Bron: TASS)

22/02: De Servische President Vucic gaf zijn commentaar op de toespraken van Biden en Poetin gisteren, en zei dat het duidelijk is dat we op weg zijn naar de uitbreiding van het conflict en een grotere escalatie. (Bron: TASS)

22/02: De Israëlische premier Netanyahu zei vandaag dat “het enige dat schurkenstaten er op geloofwaardige wijze van heeft weerhouden kernwapens te ontwikkelen, een geloofwaardige militaire bedreiging of een geloofwaardige militaire actie is.” “Hoe langer je wacht, hoe moeilijker, en we hebben al heel lang gewacht.” Historisch gezien werden de nucleaire ambities van Irak en Syrië gedwarsboomd door Israëlisch militair geweld, zei hij, terwijl hij verwees naar zowel de Israëlische aanval van 1981 op de Osirak-kernreactor als de aanval van 2007 op een vermoedelijke kernreactor in Syrië. En Netanyahu besloot: “Ik kan u zeggen dat ik alles in het werk zal stellen om te voorkomen dat Iran kernwapens verwerft.” (Bron: Jpost)

22/02: Hamas’ militaire fractie in Gaza zei dat het z’n geduld verliest nadat bij een raid in Nablus het tot een confrontatie kwam tussen Palestijnen en het Israëlisch leger, waarbij zeker 10 doden en 100 gewonden vielen. Ook de Palestijnse Islamitische Jihad waarschuwde voor een antwoord. Er is sprake van een ‘gevaarlijke escalatie’ en een ‘explosieve situatie’. (Bron: Jpost).

Laat u niet bedriegen door onze media, waarin altijd maar wordt gezegd dat er hier geen oorlog komt, en dat Rusland wel zal verslaan worden. Dat zeiden ze in 1940 ook over Duitsland, totdat de Duitsers begin mei de grens overstaken…

Een gewaarschuwd mens is er twee waard. En bovenal: wees een prepper.