Vorige maand gaf Bill Gates reeds toe dat de Covid-vaccins eigenlijk niet werken: ze houden volgens hem geen infectie tegen, zijn snel uitgewerkt, etc., Hij zei dit nadat hij zijn aandelen bij BioNTech had verkocht met een ruime winstmarge. Hetzelfde geluid bij Anthony Fauci, voormalig hoofd van het Amerikaans Nationaal Instituut van Allergieën en Infectieziekten: de vaccins werken eigenlijk niet. Dit geven ze nu openlijk toe nadat een groot deel van de bevolking wereldwijd (vnl. dan N-Amerika; Europa) vier of vijf keer geïnjecteerd werd met het serum. Toegeven dat de vaccins ronduit gevaarlijk zijn, dat kunnen en/of willen ze nog niet doen. Daarnaast wordt nu openlijk toegegeven en bevestigd dat Covid-19 afkomstig is uit een Chinees lab (dat gesponsord werd met Amerikaans geld).

Bill Gates

Tijdens een toespraak in het Lowy Institute in Australië, getiteld “Preparing for Global Challenges: In gesprek met Bill Gates”, gaf de Microsoft-oprichter het volgende toe:

“We moeten ook de drie problemen van de [COVID-19] vaccins oplossen. De huidige vaccins blokkeren de infectie niet. Ze zijn niet breed, dus als er nieuwe varianten opduiken verlies je bescherming, en ze hebben een zeer korte duur, vooral bij de mensen die er toe doen, namelijk oude mensen.”

Dergelijke verklaringen kwamen voor sommigen als een verrassing in het licht van Gates’ jarenlange steun aan – en investeringen in – vaccinfabrikanten en organisaties die wereldwijde vaccinatie bevorderen. Ze waren echter de laatste in een reeks van ontwikkelingen in de afgelopen weken die met name de COVID-19 vaccins steeds meer in twijfel trekken.

Verschillende analisten en commentatoren hadden kritiek op Gates – maar niet omdat ze het niet eens waren met de verklaringen die hij in Australië aflegde. Zij voerden veeleer aan dat hij eerder zwaar had geïnvesteerd in mRNA-vaccins, terwijl hij tegelijkertijd een wereldwijde COVID-19-vaccinatiecampagne aanmoedigde en voorstander was van verplichte vaccinatie.

Het bleek ook dat Gates zwaar geïnvesteerd had – voor $55 miljoen – in BioNTech, het bedrijf dat de vaccins voor Pfizer hielp ontwikkelen.

Robby Soave van Hill TV, die dit uitploos, zei:

“Hij investeerde 55 miljoen dollar in BioNTech in 2019 en het is nu meer dan 550 miljoen dollar waard. Hij verkocht wat aandelen … eind vorig jaar, ik geloof dat het was, met de aandelenprijs boven de $300, wat een enorme winst voor hem betekende ten opzichte van toen hij investeerde.”

Soave liet vervolgens kritische opmerkingen los over Gates:

“Laten we dat traject volgen: [Gates] investeert zwaar in BioNTech, ‘mRNA-vaccins zijn geweldig, dit is de toekomst’, hij praat over de tijdlijn van het vaccin en hoe we het sneller kunnen ontwikkelen, ‘we moeten misschien wat beknibbelen op de veiligheid’ … Alles in … verkoopt het … verdient een enorme hoeveelheid geld … maar nu is het ‘ja, het is oké, het kan beter, maar wat we echt nodig hebben is deze ademspray.'” (verwijzend naar iets nieuws dat hij wil ontwikkelen om virussen tegen te houden)

Anthony Fauci

Ook Fauci geeft nu openlijk toe dat de injecties die hij aan de Amerikaanse bevolking heeft opgedrongen eigenlijk niet werken…

In zijn commentaar op de “Warp Speed” injecties deze week, bekende voormalig National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) hoofd Tony Fauci dat de injecties niet werken zoals wordt beweerd.

“Pogingen om mucosale respiratoire virussen te bestrijden met systemisch toegediende niet-replicerende vaccins zijn tot dusverre grotendeels mislukt,” schreef Fauci in een nieuw artikel dat werd gepubliceerd in het tijdschrift Cell Host & Microbe, getiteld “Rethinking next-generation vaccines for coronaviruses, influenza viruses, and other respiratory viruses”.

Zelfs na het agressief promoten van de injecties zelf, geeft Fauci, de nu wijdverspreide afkeuring van Operatie Warp Speed in het land erkennend, toe dat alles wat Amerika en de wereld werd verteld over de Covid-injecties een leugen was. Ze werken niet zoals staalhard werd geclaimd.

En daarbij wordt nog niet eens gezegd wat dan wél de echte waarheid is. Het is niet dat ze alleen niet werken, maar ze zijn een gevaar zijn voor de gezondheid (grafeenoxide, gevaarlijke spike-eiwitten, falen immuunsysteem,…), en er zijn reeds zeer veel doden gevallen (zelfs in de officiële statistieken). Het vaccin was een biowapen. Verontschuldigingen komen er vooralsnog niet, noch van Gates, noch van Fauci, noch van gelijk wie die betrokken was in de grootschalige vaccinatiepropaganda en – campagne.

Bron: Natural news; The Defender

Advertentie