In de profetische tijdslijn in aanloop naar WOIII in Europa wordt ook ‘onrust’ of ‘volksopstand’ in Frankrijk vernoemd. De zeer hevige protesten tegen de pensioenhervorming van Macron die heden plaatsvinden, kunnen de vervulling van deze profetie betekenen. Verder gelden de andere profetieën nog steeds: deze winter was niet streng te noemen en er is nog steeds de zogenaamde ‘dreiging van Rusland’ in het voorjaar. Profetieën zijn geen exacte wetenschap, maar geven een aanwijzing voor wanneer iets zal gebeuren. Wanneer de tekenen zichtbaar worden, weten we dat de ontvouwing van de verdere gebeurtenissen dichtbij kan zijn.

De Franse president Emmanuel Macron heeft besloten de nieuwe wetgeving, die de pensioenleeftijd van 62 tot 64 jaar zou verhogen, door te drukken met gebruikmaking van artikel 49, lid 3, van de grondwet, waardoor hij een wet kan aannemen zonder parlementaire stemming. Zijn besluit is zeer impopulair gebleken en heeft geleid tot landelijke protesten.

Meer dan acht van de tien mensen zijn ongelukkig met het besluit van de regering om een stemming in het parlement over te slaan, en 65% wil dat de stakingen en protesten doorgaan, zo bleek uit een peiling van Toluna Harris Interactive voor RTL-radio.

De protesten hebben een aantal vitale sectoren getroffen, waaronder raffinaderijen, vuilnisophaaldiensten en spoorwegen, aldus The Guardian.

Op een aantal plaatsen in Parijs zijn samenscholingen reeds verboden. De protesten gaan voort.

Bron: MSN

Advertentie