De RESTRICT ACT (anti-TikTok wet) is een Orwelliaanse nachtmerrie die webdomeinen in beslag zou nemen en Amerikanen 20 jaar in de cel zou kunnen doen belanden als ze het regime in Washington tegenspreken.

In de VS werd een nieuw wetsvoorstel ingediend die de controle van de overheid over burgers nog intenser zou maken. Zogezegd gaat het om het verbieden van Tiktok, een door communistisch China gebouwd en beheerd sociaal videoplatform – maar dit is een een dekmantel om te proberen alle online meningsuiting te controleren door de invoering van de S. 686 RESTRICT Act, gesponsord door een linkse fanatiekeling tegen vrije meningsuiting, Sen. Mark Warner.

Het wetsvoorstel, ingediend op 7 maart 2023, gebruikt de populariteit van TikTok als een excuus om Amerikaanse websites, platforms en blogs te criminaliseren die het alleen maar oneens zijn met het regeringsregime over letterlijk elk onderwerp: transgendernisme; klimaatverandering,…

De wetstekst stelt expliciet dat de regering “elke beperkende maatregel” tegen “elke persoon” of “elk eigendom” kan afdwingen door simpelweg te besluiten dat een artikel, video, podcast, platform of ander inhoudelijk item inhoud bevat die hen niet aanstaat.

Dit is geen wet die Chinese communisten of TikTok viseert… het is een wet die Amerikanen viseert en hen bedreigt met gevangenisstraf als ze iets zeggen wat het huidige regime niet bevalt.

Onder de voorgestelde wet kan elke inhoud waarvan het regime besluit dat het een onnodig risico vormt voor “de veiligheid van personen in de Verenigde Staten” met alle mogelijke middelen worden verwijderd, inclusief inbeslagname van domeinen door het DHS of andere vormen van sabotage (d.w.z. “verzachting”), wat kan inhouden dat de regering datacenters in brand steekt of Amerikanen vermoordt.
Brighteon.TV

Om alle christelijke inhoud op het web te vernietigen, kan het Biden-regime eenvoudigweg verklaren dat de bijbelse geschriften de “veiligheid” van de transgemeenschap in gevaar brengen en daarom met alle mogelijke middelen moeten worden verwijderd.

Wat we nu zien is een grote poppenkast over het verbieden van TikTok, terwijl de communistisch gecontroleerde Democraten en Big Tech als doel hebben om elke conservatief in Amerika voor altijd te censureren, zodat niemand ooit vraagtekens kan zetten bij de gemanipuleerde verkiezingen of de plandemie die eraan komt.

TikTok verbieden terwijl Beijing Biden Amerika laat besturen is als het verbieden van de verkoop van kogels aan Oekraïne terwijl Biden onze tanks, raketten en kernkoppen aan hen geeft. Nu opeens, omdat de Democraten (illegaal) de controle over Washington DC en het leger hebben “gewonnen”, mag geen enkele Amerikaan nog vraagtekens zetten bij de corruptie van de regering.

Zoals geformuleerd in de RESTRICT Act, “Inmenging in, of wijziging van het resultaat of het gerapporteerde resultaat van een federale verkiezing, zoals bepaald in coördinatie met de procureur-generaal, de directeur van de nationale inlichtingendienst, de minister van Financiën en de federale verkiezingscommissie; …” – wat betekent dat het zogenaamde “gerapporteerde resultaat” automatisch onmiddellijk officieel is, wanneer CNN, ABC, NBC, CNBC, CBS en de Associated Press het verklaren, is een verhaal dat, indien in twijfel getrokken, resulteert in 20 jaar in de federale gevangenis en een totaal faillissement door zware boetes.

Van degenen die alleen maar geacht worden de RESTRICT Act te overtreden – zonder enige vorm van proces of mogelijkheid tot verdediging – kunnen al hun bezittingen, eigendommen, computers, websites, servers, bankrekeningen, databases en andere zaken onder schot worden geconfisqueerd door de regering, zonder enige vorm van beroep of proces.

Erger nog, de wet verbiedt specifiek FOIA-verzoeken (Freedom of Information Act) te honoreren om ervoor te zorgen dat de tirannieke regering de lijst van RESIST Act-doelwitten geheim kan houden.

Wat de Amerikaanse regering met Julian Assange deed, gaan ze met miljoenen Amerikaanse burgers doen.

Uit de wetstekst zelf blijkt dat de RESTRICT Act de bevoegdheid verleent om het volgende in beslag te nemen of te “beperken” (d.w.z. vernietigen of saboteren):

(A) internet hosting diensten;

(B) cloud-based of gedistribueerd computergebruik en gegevensopslag;

(C) producten en diensten op het gebied van machinaal leren, voorspellende analyses en gegevenswetenschap, met inbegrip van diensten om een partij te helpen bij het gebruik, het beheer of het onderhoud van openbronsoftware;

(D) beheerde diensten; en

(E) diensten voor de levering van inhoud;

Dit omvat natuurlijk alle websites, inclusief alle e-commerce sites. Dus, als je iets verkoopt wat de overheid niet bevalt, kunnen ze al je bankrekeningen, webdomein, bedrijfsservers, productinventaris en al het andere wat ze gerelateerd achten in beslag nemen. Websites die inhoud bevatten die niet wenselijk is, kunnen van de ene dag op de andere offline gehaald worden, etc.

Als de RESTRICT ACT in werking treedt, betekent dit het einde van het vrije internet in de VS. Reeds het WEF zei enkele jaren geleden dat ieder die (in hun ogen) ‘fake news’ verspreidt, in wezen een ‘cybercrimineel’ is.

Bron: Natural News (1) (2)

Advertentie