Nadat de President van Taiwan eind vorige week kort de VS bezocht, begon China opnieuw grootschalige militaire oefeningen rond het eiland Taiwan, waarbij 11 oorlogsschepen en 70 vliegtuigen betrokken waren. Tijdens die oefeningen werden ook simulaties van precisieaanvallen uitgevoerd. Na deze oefening verklaarde het Chinese Leger dat het “klaar is voor de strijd”.

China heeft tijdens een tweede dag van militaire oefeningen precisieaanvallen gesimuleerd op belangrijke doelen op Taiwan en de omringende wateren. De oefeningen – die Peking een “strenge waarschuwing” aan het zelfbesturende eiland heeft genoemd – zijn een reactie op het bezoek van de Taiwanese president aan de VS vorige week.

Terwijl het Chinese leger een omsingeling van het eiland simuleerde, drongen de VS er bij China op aan zich terughoudend op te stellen. Volgens Taiwan vlogen zondag ongeveer 70 Chinese vliegtuigen rond het eiland.

De Chinese strijdkrachten hebben maandag hun militaire oefeningen rond het eiland Taiwan voltooid, zei Shi Yi, woordvoerder van het Oostelijk Theatercommando van het Chinese Volksbevrijdingsleger (PLA).

“Het Chinese Volksbevrijdingsleger heeft zijn patrouille en de oefeningen rond Taiwan, die plaatsvonden op 8-10 april, met succes afgerond”, zei hij in een verklaring die werd gepubliceerd op het sociale media-platform WeChat.

Volgens de verklaring demonstreerden de Chinese strijdkrachten hun interoperabiliteitscapaciteiten tussen verschillende soorten troepen in een echt militair conflict.

“Het Oostelijk Theatercommando is klaar voor de strijd en is in staat om op elk moment te vechten”, aldus de verklaring.

Shi preciseerde dat de PLA “resoluut de plannen zal dwarsbomen van separatisten die streven naar zogenaamde onafhankelijkheid voor Taiwan, evenals alle externe krachten die proberen te interveniëren”.

De vorige grootschalige oefeningen vonden plaats in augustus vorig jaar. Toen werd het hele eiland omsingeld, net zoals ook in mei vorig jaar . Wanneer het tot oorlog komt heeft China de volle steun van Rusland, want voor Rusland is Taiwan een integraal deel van China’.

De Communistische Volksrepubliek China erkent de onafhankelijkheid van de Republiek China op het eiland Taiwan, waar de Chinese regering na de coup van Mao Zedong in 1949 naartoe vluchtte, niet. De Republiek China omvatte voorheen zowel het vaste land als het eiland Taiwan. De ‘Volksrepubliek China’, onder leiding van Xi Jinping, wil nu het eiland Taiwan volledig onder de controle brengen van de Chinese Communistische Partij, desnoods met geweld. De kans is zeer groot dat dit op het punt staat te gebeuren.

Meer dan 10 jaar geleden wisten zij reeds uit monde van voormalige leden van de Illuminati (leden van de vrijmetselarij):

WOIII zal waarschijnlijk beginnen door het conflict in het Midden Oosten (Israël-Iran), het zal tevens een nucleaire confrontatie met Noord Korea inhoudenen de overname van Taiwan door China. Al wat we moeten doen is het nieuws bekijken, om te zien hoe dicht we zijn. Alhoewel er teveel details zijn om op in te gaan, is hetgeen de lezers moeten onthouden, dat Satan drie Wereldoorlogen heeft gepland om de Nieuwe Wereld Orde te stichten. Het ultieme doel van WOIII is om de Nieuwe Wereld Orde in te leiden met de Antichrist als de heerser van de wereld. Eens WOIII begint, zal de Antichrist op het toneel verschijnen binnen de 13 weken of 91 dagen. Nadat hij ten tonele is verschenen zal hij een valse vrede creëren in de wereld en de Joden trachten te overtuigen dat hij de messias is.

Bron: TASS, ETH