Rusland en China zijn voornemens de coördinatie tussen de strijdkrachten van beide landen te versterken. Dit bewijst dat beide landen langzaam maar zeker een soort militaire alliantie aan het vormen zijn. Rusland heeft het grootste kernwapenarsenaal ter wereld; China het grootste leger.

Liu Xiaoming, speciaal vertegenwoordiger van de Chinese regering voor aangelegenheden op het Koreaanse schiereiland, herinnerde eraan dat Li Shangfu, staatsraad van de Volksrepubliek China en minister van Nationale Defensie, op uitnodiging van de Russische minister van Defensie Sergej Shoigu een officieel bezoek aan Rusland heeft gebracht.

Generaal Li Shangfu is op bezoek in Moskou, juist om de banden tussen de strijdkrachten van China en Rusland te versterken. Dit is een belangrijk onderdeel van de Chinees-Russische betrekkingen van een alomvattend partnerschap en strategische samenwerking in het nieuwe tijdperk. En we weten dat deze status veel zegt,” zei hij.

“Het doel van dit bezoek is dus om de coördinatie tussen de strijdkrachten van China en Rusland te versterken, want we weten dat de betrekkingen tussen de twee militairen altijd hoge toppen hebben gescheerd”, aldus de gezant.

Liu Xiaoming merkte op dat Peking en Moskou nieuwe resultaten boeken na strategische contacten, gezamenlijke oefeningen, gezamenlijke voorbereiding en praktische samenwerking.

Hij benadrukte ook dat dit bezoek “ongetwijfeld een nieuwe impuls zal geven aan de betrekkingen tussen de strijdkrachten van beide landen en de betrekkingen tussen China en Rusland een nieuwe strategische inhoud zal geven”.

De Chinese minister van Defensie Li Shangfu is op 16 april in Rusland aangekomen voor een officieel vierdaags bezoek. Dit is zijn eerste buitenlandse reis na zijn benoeming tot hoofd van het Chinese ministerie van Defensie.

Herinneren we ons de profetie van ca. 11 jaar geleden:

De twee bondgenoten, Rusland en China, zullen hun krachten bundelen. Dit zal gebeuren zodra het Beest met de tien horens oprijst om hun lankmoedige, onschuldige bevolking te overheersen. Het Beest met de tien horens is de Europese Unie, Mijn dochter, Babylon genoemd in het Boek der Openbaring. Babylon zal vallen en gedomineerd worden door de grote Rode Draak, China, en zijn bondgenoot de Beer, Rusland. Wanneer dit plaatsvindt, zal het communisme heersen en wee degene die gezien wordt bij het praktiseren van zijn godsdienst in hun tegenwoordigheid.

19 februari 2012

En:

Rusland en China zullen in veel naties aan de macht komen, beginnend met Europa. De Europese Unie, het beest met de tien horens, zal verslonden worden door het tweede beest, dat meedogenlozer en krachtiger is. Daarop zal het communisme zich verankeren voordat het zich overal verspreidt. Deze periode zal niet lang duren. Dit zal kort zijn. Jullie gebeden zullen de impact afzwakken maar dit werd voorzegd en zal zich dus ontvouwen.

19 juli 2012

In maart vorig jaar werd in Rusland nog een gigantisch model van de toren van Babel in brand gestoken.

Bron: TASS

Advertentie