EINDTIJDKLOK

Ontwikkelingen en gebeurtenissen in de eindtijd

Eugenetica

images61H08MWH

Oorsprong

Eugenetica spruit voor uit het Darwinisme en is Satanisch van aard. De grondregel van het Darwinisme en de evolutietheorie luidt: “Het overleven van de sterkste”. Eugenetica wil letterlijk zeggen: rasverbetering. Hitler gebruikte het Darwinisme als voorwendsel om massaal oudere en gehandicapte mensen te euthanaseren, Joden te vergassen en andere minderheidsgroepen uit te roeien, om zogezegd het arische ras sterker te maken. Andere dictators, zoals Stalin, Pol Pot, Mao enz… roeiden alle tegenstanders uit en dunden de bevolking uit.

Death-by-dictator

 

Tegenwoordig is het gedachtengoed van de Eugenetica volledig ingebakken in onze samenleving, maar de mensen beseffen dat niet of ontkennen het zelfs.

Algemeen

Eugenetica is in velerlei vormen aanwezig in onze samenleving. Niet enkel het liquideren van zwakkere mensen en beperken van de geboorte, maar knoeien met DNA en maken van kinderen in labo’s is daar ook een onderdeel van.  Eén van de 10 geboden van Satan, die staan geschreven op de Georgia Guidestones in de VS, luidt als volgt: “Hou de mensheid onder de 500 miljoen in eeuwige balans met de natuur. Wat wil dit dus zeggen? Er moeten mensen uitgeroeid worden. Een ander gebod luidt: “Verbeter diversiteit en fitheid” d.w.z.  het ras moet verbeterd worden. Dit is de agenda van de elite of de Nieuwe Wereld Orde, die geleid wordt door Satan.

 Darwinthe-georgia-guidestones_photo_medium

Overzicht

Beperken van bevolkingsgroei: anticonceptie, sterilisatie en abortus

abortion

Liquideren van nutteloze oude en zieke mensen: euthanasie

imagesFF0EFOLG

Darwinisme puur toegepast: survival van de sterkste: bevolking ziek maken door introductie van giftige stoffen, ziekten en GGO’s zodat de zwakken sterven.

Fluoride

IVF en de spermabank

slide0073_image006

Lees er meer over op onze aparte pagina’s over deze onderwerpen.

%d bloggers liken dit: