EINDTIJDKLOK

Ontwikkelingen en gebeurtenissen in de eindtijd

GGO’s

In het kort

Doel van GGO’s is het “verbeteren van organismen” en (dus zoals Satan zelf) voor God willen spelen, want men knoeit met de basis van het levend organisme: het DNA. En in de meeste gevallen brengen GGO’s gezondheidsproblemen mee voor de consument.

Men schakelt een gen uit of men brengt een vreemd gen in. Dit wordt ofwel ingespoten in de zygote ofwel in de plant ingebracht met een bepaalde methode. Vreemde genen komen van andere organismen. Men mixt dus genen van dieren of planten.

Ik, de webmaster, heb 3 jaar biologie gestudeerd aan de unief en ik ken er dus één en ander van.

Genetisch gemanipuleerde dieren

Pluimloze kippen

Hier werd het gen dat instaat voor de aanmaak van pluimen uitgeschakeld: zo hoeft men ze niet meer te pluimen!

naked-chickens-israel22may02a

Fluoriscerende dieren

Hier werd een gen ingebracht afkomstig uit een kwal. Wordt gebruikt als reportergen om te zien waar bepaalde (ingebrachte) genen tot expressie komen.

miceaspetstransgenic-image2

Opgefokte kweekzalmen

Hier werd een gen ingebracht dat ervoor zorgt dat de zalmen veel sneller veel groter worden dan de wilde variant.

imagesU7ZN3X5B

Genetisch gemanipuleerde planten

Roundup Ready Soja en andere gewassen

soja-anbau2

Om de velden onkruidvrij te houden heeft Monsanto (een groot biotech bedrijf in de VS) gewassen, voornamelijk soja en maïs, gecreëerd die resistent zijn tegen het herbicide Roundup. Men kweekt bacteriën in een labo en besproeit deze met herbicide. Vervolgens worden ze blootgesteld aan een antibioticum. Deze die overleven zijn de gewenste bacteriën. Daarvan wordt monsanto-toxic1dan het DNA geïsoleerd en door elektroporatie of via Agrobacterium in de plant ingebracht. Agrobacterium tumefaciens is een bacterie die zijn DNA via horizontale genentransfer in de plant inbrengt en zo een tumor veroorzaakt. Men zorgt dus dat het gewenste DNA eerst aanwezig is Dit weefsel van de plant is dus vermengd met het DNA van die bacterie. Inbrengen kan ook door Biolyse: door middel van een genenkanon het DNA in de plant schieten. Van het geïnfecteerde weefsel creëert men nieuwe planten.

Deze plant produceert zaad met hetzelfde resistentie-DNA aanwezig. De volgende generatie planten is nu resistent tegen Roundup. Glyfosfaat, het hoofdbestanddeel van het herbicide Roundup, is kankerverwekkend en wordt niet rap afgebroken in de natuur zoals Monsanto beweert.

Tomaten die niet rotten

Monsanto heeft tomaten gecreëerd waarbij het gen dat ze na bepaalde tijd laat rotten hebben uitgeschakeld, zodat de tomaten veel langer goed blijven.

tomaat

Documentaire: de Wereld volgens Monsanto

Wetenschappelijke tests

Ratten die enkele weken met genetisch gemanipuleerde maïs werden gevoederd kregen gigantische kankergezwellen, veel groter en veel vroeger dan normaal.

Link: http://www.euronews.com/2012/09/20/gmo-rat-lab-gets-serious/

Rat-Tumor-Monsanto-GMO-Cancer-Study-3-Wide

 

 

 

%d bloggers liken dit: