EINDTIJDKLOK

Ontwikkelingen en gebeurtenissen in de eindtijd

Vaccins

Wat zit er zoal in een doorsnee vaccin?

– Formaldehyde (kankerverwekkende stof; gebruikt als sterk water en om lijken te bewaren)

– Suikers, aminozuren, enz

– Aluminium (“om het imuunsysteem te stimuleren”)

– restanten van Thimerosal (kwikbevattend bewaarmiddel)

– soms Serum van koeien of kalveren

– Antibiotica

– Restanten van virussen

– Andere toevoegsels

Dit kan variëren van vaccin tot vaccin. Maw: het is vooral vuiligheid die men ingespoten krijgt. http://www.naturalnews.com/037653_vaccine_additives_thimerosal_formaldehyde.html

Vaccins en hun gevolgen

Bill Gates had in India een campagne opgezet om kinderen te vaccineren tegen Polio. Dit resulteerde in de permanente verlamming van 47500 kinderen. Meer dan 500 kinderen stierven aan het vaccin (!) en duizenden moesten met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis.

http://www.infowars.com/bill-gates-and-47500-cases-of-paralysis/

Wetenschappelijk artikel dat de poliovaccins onderuit haalt: http://www.thinktwice.com/Polio.pdf

index

Baby’s worden vlak na de geboorte ingespoten met vaccins zoals deze tegen Hepatitis B. Een Dokter stelt het nut van dit vaccin in vraag. Er zijn al kinderen aan gestorven. Hepatitis B is een ziekte die men krijgt door drugsgebruik met de naald of een losbandig leven. Niet bepaald iets wat pasgeboren kinderen zullen doen.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/01/07/infant-hepatitis-b-vaccine.aspx

Op de de website van National Toxicology Programs geven ze de gevaarlijke bijwerkingen toe:

-Vaccinaties kunnen kleine maar meetbare toename van kwikwaarden in het bloed veroorzaken

-Thimerosal (kwikbevattend) kan de barrière naar de hersenen of placenta doorbreken

-De effecten van thimerosal omvatten neurotoxiciteit en neprhotoxiciteit (schade aan zenuwstelsel en nieren)

-Gelijkaardig aan de toxicologische profielen van ethylkwik en methylkwik, doet de mogelijkheid stijgen dat neurotoxiciteit ook kan optreden bij lage dosissen thimerosal.

– Er zijn geen bestaande richtlijnen voor de veilige blootstelling aan ethylkwik, het metaboliet van thimerosal.

-In de VS is thimerosal nog altijd aanwezig als bewaarmiddel in sommige vaccins gegeven aan jonge kinderen, alsook in bepaalde biologische producten tijdens de zwangerschap. Het blijft internationaal gebruikt worden als een bewaarmiddel in vaccins. http://www.naturalnews.com/037653_vaccine_additives_thimerosal_formaldehyde.html#ixzz3FdqcYAgh

Men vond ook dat ethylkwik (afbraakproduct van thimerosal in het lichaam) zich kan nestelen in de hersenen van proefdieren, na inspuiting met thimerosal.

http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11064-011-0427-0

Het vaccin tegen ‘baarmoederhalskanker’ in vraag gesteld door Pro Vita: http://www.provita.be/nieuws/ouders-opgelet

Lees ook het artikel van Hubert Luns over de Mexicaansie griepvaccins: http://www.scribd.com/doc/76474296/Autopsie-der-Mexicaanse-Griepinjecties-Hubert-Luns

Ander artikel: Russische Roulette, de varkensgriep inentingen:

https://eindtijdchristen.files.wordpress.com/2015/09/russisch-roulette-c3b4c3a7c3b4-de-varkensgriep-inentingen-hubert_luns.pdf

Bill Gates gaf op een conferentie toe dat hij Vaccins will gebruiken om de wereldpopulatie met 10-15 % te doen dalen: dat wil zeggen: hij wil ca 1 miljard mensen dood!

Bill-Gates-Vaccines

Slachtoffers van vaccins vertellen hun verhaal:

http://www.infowars.com/vaccine-victims-tell-their-story/

Ex- vaccin ontwikkelaar vertelt zijn verhaal: http://www.alternative-doctor.com/vaccination/rappaport.htm

Studie van de Canadese overheid bewijst dat mensen die griepvaccin kregen meer vatbaar zijn voor de griep:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/09/18/flu-shot-increases-flu-illness.aspx

Alle vaccins verzwakken het immuunsysteem

Hoe meer vaccins worden bestudeerd, hoe duidelijker het wordt dat onderzoeken gedaan naar veiligheid de gewenste resultaten niet voortbrengen. Vaccinexpert en kinderarts Larry Palevsky legt uit. Het is bijvoorbeeld zo dat de studies die zijn gedaan alleen bepaalde groepen vergelijken met andere en dat alleen ingeënte kinderen worden gevolgd gedurende 4 tot 6 weken.

Zoals eerder vermeld, zijn er belangrijke verschillen tussen het natuurlijke immuunsysteem en immuniteit verkregen door vaccinatie. De wetenschap bevestigt dit. Zij die het hier niet mee eens zijn negeren het onmiskenbare bewijs en zullen het ook altijd blijven negeren. Natuurlijk verkregen immuniteit heeft zeer veel grote voordelen, maar dat wordt helaas compleet weggelachen in de Verenigde Staten van Amerika. Baby’s worden daar gedurende hun eerste levensjaar met 26 verschillende vaccins ingeënt. Ter vergelijking: baby’s in Zweden en Japan krijgen daar ongeveer de helft van.

Als kinderen worden geboren, versterken ze hun immuunsysteem met vele micro-organismen die ze inademen, opeten en aanraken. Het antwoord van hun immuunsysteem op cellen die in contact komen met hun luchtwegen, huid en darmen is zeer belangrijk wanneer het aankomt op het maken van “herinneringen”, en als verdediging tegen de vele natuurlijke micro-organismen waarmee ze dagelijks in contact komen.

Die natuurlijke verdedigingscapaciteit van het immuunsysteem van het kind is een zeer belangrijke stap in de ontwikkeling van de natuurlijke weerstand. Het wordt op de helling gezet wanneer het kind een vaccin krijgt.

Met inenting worden niet alleen nauwelijks antilichamen aangemaakt, maar zoals Journal of Virologystudy aantoonde, maken kinderen die niet zijn ingeënt meer antilichamen aan tegen bepaalde soorten griep dan kinderen die wel zijn gevaccineerd!

Vaccins zorgen niet voor een langere en betere weerstand omdat ze het type herinneringen niet maken die ontstaan tijdens het natuurlijke reactieproces van het immuunsysteem. Natuurlijke blootstelling leidt niet noodzakelijk tot symptomen van een infectie, het is zelfs mogelijk dat je immuunsysteem op een natuurlijke manier reageert zonder dat je ziek wordt. Op voorwaarde dat je weerstand goed functioneert. Vaccinaties dragen NIET bij tot een gezond immuunsysteem, ze zorgen er zelfs voor dat het slechter functioneert. Hier zijn enkele manieren waarop vaccins het immuunsysteem kunnen destabiliseren:

– sommige componenten in vaccins, vooral zware metalen zoals thimerosal, zijn neurotoxisch en kunnen de reactie van het immuunsysteem ondermijnen of ze kunnen ervoor zorgen dat de hersenen en het afweersysteem helemaal niet meer werken

– De in het laboratorium gemanipuleerde vaccinvirussen zelf kunnen ervoor zorgen dat het afweersysteem slecht reageert

– Vaccins kunnen ervoor zorgen dat de celfunctie wordt veranderd en dat je chronisch ziek wordt

– Vaccins kunnen allergieën en auto-immuunziektes veroorzaken. Ze zorgen voor grote hoeveelheden lichaamsvreemde eiwitten in het lichaam. Het lichaam kan hierop reageren met een allergische reactie of kan auto-immuniteit uitlokken. Vooral als de patiënt genetisch vatbaar is voor allergieën of auto-immuunziektes.

Een prikje tegen de griep kan je hart-en-vaatstelsel aantasten omdat sommige vaccins een acute ontsteking in het lichaam veroorzaken, welke ook chronisch kan worden. Een studie uit 2007 gepubliceerd in Annals of Medicine besloot dat:

Abnormale reacties in het vaatstelsel en LDL cholesterol oxidatie tenminste twee weken kunnen aanhouden na een ontstekingsreactie veroorzaakt door een griepprik. Dat zou de eerder gerapporteerde toename in cardiovasculaire risico’s de eerste weken na een acute ontstekingsreactie voor een deel kunnen verklaren.”

Op de bijsluiter van het vaccin

Bijsluiter van het MMR vaccin (Mazelen, de Bof en Rubella):   https://eindtijdchristen.files.wordpress.com/2015/04/mmr_ii_pi.pdf ; dezelfde bijsluiter die Alex Jones in zijn filmpje hierboven in handen heeft.  Bijwerkingen staan onder ‘adverse reactions’, deze omvatten een hele lijst inclusief de dood!

Kinderen die slachtoffer werden van vaccins vertellen hun verhaal: http://vaxtruth.org/meet-the-children/

De website Vaxtruth: http://vaxtruth.org/

 

Uit het Boek der Waarheid

kids-flee-deadly-vaccine-by-david-dees

Jezus Christus op 26 november 2012:

“Bid in de eerste plaats in groepen. Bid voor deze mensen die vurige vereerders van Satan zijn. Het gebed zal helpen om sommige van deze rampen af te wenden. Pas op voor de gruwelijkheden die zij door vaccinatie zullen proberen aan te richten. Vertrouw geen enkel plotseling wereldwijd initiatief om te vaccineren waarvan de bedoeling op mededogen kan lijken. Wees op jullie hoede! Van land tot land maken zij heimelijke afspraken om zoveel mogelijk mensen te controleren.”

17 juni 2012:

Mijn zeer geliefde dochter, de plannen van de vrijmetselaarsgroeperingen, om de wereldvaluta over te nemen, komen dicht bij hun voltooiing.

Hun snode plannen houden ook een nieuwe wereldwijde vaccinatie in, die over de hele wereld ziekte zal voortbrengen om op een nooit eerder geziene schaal lijden te veroorzaken. Vermijd om het even welke plotseling aangekondigde wereldwijde vaccinatie, want deze zal jullie doden!

Hun verdorven intriges zouden al die onschuldige zielen, die er geen idee van hebben hoe machtig zij zijn, schokken. Gedreven door machtswellust, rijkdom en een verlangen om goddelijk te zijn in alles wat zij doen, geloven zij dat ze onoverwinnelijk zijn. Zij controleren banken, overheden en zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken van de terreur in het Midden-Oosten. Zij controleren een groot deel van de wereldmedia en de waarheid over hun verdorvenheid wordt verborgen achter zogenaamde humanitaire organisaties.

Jammer genoeg weten maar zeer weinig kinderen van God van hun plannen af.Weet dat de hand van Mijn Vader heel plots en snel zal terechtkomen op die naties die dergelijke kwaadaardige leiders beschermen.

13 oktober 2012:

Bovendien zal er de invoering van een wereldwijde vaccinatie komen, die jullie zal doden als jullie deze aanvaarden. Dit is een tijd waarin enkel het gebed – en veel daarvan – de impact van deze verschrikkelijke verdorvenheid, teweeggebracht door een elitegroep van mensen met macht, kan verzachten.

9 november 2012:

De opmars van deze satanische groeperingen, die zich door bedrijfs- en netwerkorganisaties aan de wereld vertonen, viert hoogtij. Zij zijn overal: zij beramen complotten, houden betogingen, zweren samen en maken verdorven plannen om miljoenen onschuldige mensen om te brengen.

Zij zullen door verplichte vaccinaties een vorm van volkerenmoord invoeren die tegen jullie kinderen gericht is, met of zonder jullie toestemming.

Deze vaccinatie zal vergif zijn en zal in het kader van een wereldwijd gezondheidsplan aangeboden worden.

10 november 2012:

De invoering van een wereldwijd vaccin, gericht op zuigelingen en jonge kinderen, zal sinds de dood van de Joden onder Hitler één van de meest verdorven vormen van volkerenmoord ooit zijn. Dit snood plan zal mogelijk worden omdat veel van jullie overheden hun volk dwongen om veranderingen in hun wetten te aanvaarden, die hun regeringen de macht geven om wetten tegen onschuldige kinderen af te dwingen.

 

 

 

%d bloggers liken dit: