EINDTIJDKLOK

Ontwikkelingen en gebeurtenissen in de eindtijd

Ex-prostituee Annie Lobert

hookersjesus2

Annie Lobert werkte 16 jaar in de seksindustrie, vocht tegen kanker en geraakte aan de drugs. Maar toen ze op het randje van sterven lag, riep ze uit naar Jezus en vond ze haar Redder en de roeping om duizenden andere slachtoffers van de sekshandel te helpen. Ze deelt haar verhaal van hoe ze “een maagd in Christus” werd in een nieuwe video op iamsecond.com.

Al sinds haar jeugd heeft ze niets dan ellende gekend. Ze groeide op in een liefdeloze familie, waar misbruik en haat de bovenhand had, en ze richtte zich naar jongens op school om wat affectie te krijgen. “Ik ontmoette op school een jongen die mijn hart veroverde. Hij vertelde mij dat als ik met hem zou slapen, we zouden trouwen… En toen ik ontdekte dat hij sliep met enkele van mijn beste vriendinnen, was dat zo’n schok voor mij…”

Nadat ze afstudeerde, ging ze weg van bij haar ouders en vertrok ze naar Minneapolis. Ze was 18 jaar. “Ik had drie jobs om mijn eigen woonst en auto te kunnen betalen.” Ze dacht dat als ze mooie kleren had en naar de nachtclubs ging, ze misschien een rijke kerel zou ontmoeten die haar zou betoveren en voor haar zou zorgen zoals een prins. Ze dacht dat geld het antwoord  was op de “diepgewortelde haat” tegenover haar vader en tegenover die jongen op school. “Ik wilde gewoon wraak.”

De verlokking van het geld trok haar in de prostitutie. Tijdens een vakantie die ze nam om even op adempauze te komen van jaar jobs, verkochten zij en een vriendin zichzelf aan een paar Japanse toeristen en werd ze een prostituee. “Ik was niet meer gelukkig met die $3,47 per uur, eens ik ontdekte dat ik honderden zoniet duizenden dollars kon verdienen, gewoon door mezelf te verkopen. $500 per uur zonder verplichtingen, zonde relatie. $1000 per uur, dan was het $2000 per uur,… Het gaf me deze immense kracht en als je me voor de hele nacht wilde was het $10.000.

Op een dag ontmoette ze een man in een club waar ze een danseres was. Hij beweerde dat hij verliefd op haar werd en ze dacht dat ze haar prins had gevonden. Hij nam haar naar Las Vegas, waar ze ontdekte dat hij eigenlijk een pooier was. “Hij verstikte me. Hij gooide me op het portaal op mijn knieën en hij begon mij te slaan. Ik stikte in mijn eigen bloed. ‘Je gaat voor me werken!’ Hij sloeg mij in mijn gezicht. ‘Ik weet niet welke tijd dat je toen dacht dat het was, maar nu is het tijd om mij te betalen!’ Mijn neus brak, mijn ribben braken. Het was alsof ik keek naar de duivel. De prins werd duister. ‘En als je mij probeert te verlaten, zal ik je vermoorden,’ zei hij.”

Annie Lobert kon na vijf lange jaren weg geraken, maar “wanneer je een pooier verlaat, ga je weg met niets.” “Ik begon weer mijn geld op te stapelen, maar het geld was niet hetzelfde. Ik kreeg kanker (Hodgkins lymfoom). En een paar jaar later verloor ik al mijn haar. Ik kreeg chemotherapie… Ik werd verslaaf aan pijnstillers, en dat leidde me dan naar de cocaïne. En ik was kaal en liep rond met een pruik, want ik had al mijn haar verloren van de chemo.”

Eens had ze een overdosis cocaïne genomen en ze besefte dat ze een redder nodig had. “Ik werd volledig blind. Het was zoals de hele kamer, het licht in de kamer dat volledig duister werd. En ik herinner me dat ik daar lag en ik voelde die demonische aanwezigheid gewoon over mij komen…. en ik wist dat het voorbij was. En ik zag mijn familie, ik zag mijn begrafenis en ik lag in de kist. Iedereen weende. Ze veegden hun tranen af en ze zeiden: ‘Ze was maar een prostituee.’ Op dat moment riep ik uit: ‘Jezus, alstublieft, red mij. Ik weet niet of u echt bent, maar ik wil niet sterven!’

De ambulance arriveerde en de dokter vertelde haar dat als God niet bij haar was geweest ze zou gestorven zijn met zoveel drugs in haar systeem. “En ik wist dat Jezus mijn gebed had verhoord. En ik lag daar en er kwam zo’n vrede over mij, zoals ik nog nooit eerder had gevoeld in mijn hele leven. Ik wist dat God mij een tweede kans gaf.”

Lobert werd beter en begon de Bijbel te lezen. In het begin dacht ze dat ze niet naar de kerk zou gaan, “want ik was een ex-prostituee.” Maar toen ze toch ging, omarmden de Christenen haar. “En God begon gewoon die innerlijke genezing en het was net of de Heilige Geest tot mij sprak, mij vertellend dat ik mooi was, dat ik uitgekozen was en dat ik apart geplaatst was, dat ik was geheiligd en ik een heilig vat was voor Hem, dat ik een maagd ben in Hem’. Later sprak God tot haar: “Annie, ik wil dat je terug gaat naar die striptent. En ik wil dat je de meisjes die in slavernij leven vertelt dat Ik van hen houd.” Ze deed het en ze vertelde aan de meisjes: “God houdt van jou, ongeacht waar je bent geweest, wat je hebt gedaan, hoe diep, hoe vuil je jezelf voelt, er is verlossing.”

Lobert stichtte in 2005 “Hookers for Jesus” om de realiteit van de menselijke sekshandel, seksueel geweld en de uitbuiting gelinkt aan pornografie en de seksindustrie aan de kaak te stellen, en mensen uit deze industrie te helpen en de blijde boodschap te brengen. Hookers heeft in het Engels twee betekenissen, enerzijds wordt het vertaald als ‘hoer’, maar anderzijds is “hook” een haak en hooker een soort vissersboot. Ze willen zoals Jezus zei, vissers van mensen worden: niet vissen naar mannen voor de seks, maar vissen naar de vrouwen in de seksindustrie, om ze eruit te halen en ze Jezus te doen leren kennen.

http://www.christianpost.com/news/how-hookers-for-jesus-founder-turned-away-from-sex-trade-to-serving-god-82605/

%d bloggers liken dit: