EINDTIJDKLOK

Ontwikkelingen en gebeurtenissen in de eindtijd

Naju, Zuid-Korea

960701

Het begon in 1980, te Naju in het zuiden van Zuid-Korea. Julia Kim, een huismoeder die protestants was,  had kanker. Op een dag werd ze op miraculeuze wijze genezen. In 1982 zag ze een visioen van  Jezus met Zijn Hart dat aan het bloeden was, en Hij vroeg voor offers voor de bekering van de zondaars. Ze bekeerde zich tot het katholiek geloof, en kreeg van iemand een beeldje van de H. Maagd. Op 30 juni 1985 begon dat beeldje dat Julia in haar woning had, tranen te wenen. Vervolgens begon Onze Lieve Vrouw dringende boodschappen en tekenen te geven aan Julia. Op 19 oktober 1986 begon het beeld tranen van bloed te wenen. Tot 14 januari 1992 heeft het beeld in totaal exact 700 keer geweend. De tranen van bloed werden getest en het resultaat was dat het menselijk bloed was. Het beeld gaf ook een geurige olie af. Julia kreeg een ‘kleed van geur’; dus is ze omgeven door de aangename geur van rozen. Ook als ze een rozenkrans kust of het gewoonweg in haar handen houdt wordt het geurend.

Ju20071114070434719e7_071025_0lia ondergaat dikwijls ernstige pijnen voor de bekering van anderen en als eerherstel voor de abortussen en andere zonden die bedreven worden in de  wereld. Vele malen ontving ze de stigmata terwijl ze de pijnen van de Kruisiging onderging. Ze ervaarde ook talloze malen Eucharistische mirakels. Vele mensen, inclusief priesters, getuigden dat de Heilige Hostie die Julia ontvangen had, veranderde in vlees en bloed. Veel mensen begonnen daardoor standvastig te geloven in de Werkelijke Tegenwoordigheid van Jezus in de Heilige Eucharistie.

Het doel van de Heilige Maagd in Naju is om de mensen wakker te schudden met haar boodschappen, uit onze spirituele slaap en ongevoeligheid, zodat we waarlijk de Leer van het Evangelie mogen leven en ons traditioneel Katholiek geloof en devotie nieuw leven in blazen. Ze roept ons op om een leven te leiden in gebed, nederigheid en liefde zodathE2IAVX2Ct de greep van Satan over de wereld gebroken kan worden, zondaars zich zouden bekeren en gered worden en uiteindelijk een nieuw tijdperk van vrede kan komen onder de heerschappij van Jezus Christus (nadat Hij is teruggekomen in de heerlijkheid). Ze vraagt ons dat wij kleine kinderen van haar worden, volledig toegewijd aan haar Onbevlekt Hart. Ze nodigt iedereen uit om veel gebed (bijzonder de Rozenkrans) en offers te brengen en te bidden voor de gewijde dienaren.

 

 

%d bloggers liken dit: