EINDTIJDKLOK

Ontwikkelingen en gebeurtenissen in de eindtijd

Startpagina


Welkom op deze website over de eindtijd.

De voorloper van deze website werd in januari 2013 opgestart met als doel om mensen te informeren over de eindtijd in het christelijk geloof. Mensen die vurig uitzien naar de komst van de Heer en geloven dat we in de eindtijd leven, zijn eindtijdchristenen, vandaar ook de naam van de site. De webmaster is katholiek, maar deze site is voor alle christelijke geloofsovertuigingen en alle mensen.

Op deze site verschaffen we info over onderwerpen als de Nieuwe Wereld Orde, de komst van de Antichrist, de Wederkomst van Jezus, de Kastijding,… Het is belangrijk om te weten wat er nog allemaal zal gebeuren vóór de komst van Jezus, en God wil ook dat we ons voorbereiden.

Jezus sprak over de vijgenboom die in de lente begin te botten. Als je deze tekenen ziet, dan weet je dat het lente zal worden. Zo ook met de tekenen in deze tijd, dan weten we dat de Wederkomst van Jezus Christus nabij is. En de Heer zei ook: zoals het was in de dagen van Noach (de zondvloed), zo zal het zijn bij de komst van de Mensenzoon.

%d bloggers liken dit: