plandemie

Schokkend getuigenis van een Belgische verpleegster over wat zij meemaakte in een WZC

Verpleegster ‘Maxime’ (volledige naam wordt niet meegegeven) van de Belgische Whatsappgroep ‘Nurses for Freedom‘ getuigde op zondag 2 mei tijdens een interview met Doorbraak over wat zijn in het rusthuis meemaakt:

Ikzelf werk in een woonzorgcentrum als verpleegkundige. Ik zie al heel de tijd hoe onze bewoners in afzondering worden geplaatst. Vooral na de vaccinatie is bij mij de knop omgedraaid. Hen was vrijheid beloofd. Die is er niet gekomen. Integendeel, er zijn nog steeds strikte maatregelen van toepassing. Blijkbaar is de vaccinatie niet de beloofde weg naar de vrijheid. Nog steeds mogen onze ouderen hun familie niet zien…

En het gaat nog veel verder. Er is het verhaal van een bewoner die na twee dosissen te hebben ontvangen toch plots positief testte. De man, die in de negentig was, was niet ziek. Enkel positief getest. Toch moest hij in quarantaine en mocht hij zijn kamer niet meer verlaten. Hij begreep dit niet. Ze hebben uiteindelijk besloten om hem op bed te fixeren, omdat hij niet op de kamer wou blijven. Dat heeft geleid tot doorligwonden, met als gevolg sepsis en een bloedvergiftiging, waaraan hij is overleden. En wat stond er op het overlijdenscertificaat? Covid!

Ja. Dit is de schokkende realiteit in woonzorgcentra!

Bron: Artsenvoorvrijheid.be

11 reacties

 1. Is gewoon SCHANDALIG, dat dit zomaar kan, en de oudere mensen zo hun rechten te schenden! Heb er géén woorden voor. Mensonterend!!!

  Like

 2. Ongelooflijk, mensonterend, in-droevig,
  Wat een domheid, mishandeling, onschuldige slachtoffers,
  Hoe bestaat het…

  Like

 3. Ik noem dit moord. En ”wir haben est nicht gewusst “is niet van toepassing.
  Een ieder die hier aan meegewerkt heeft, vervolgen. En dan van bovenaf beginnen met aanklagen. Dit zijn net kampbewaarders van de 2e Wereldoorlog
  Past bij Neurenberg proces.

  Like

 4. En de hele Corona cirk is begonnen met “Wij doen het voor HEN” Daarmee bedoelden ze de ouderen en zwakken. Maar aan HEN is nooit iets gevraagd. Niet of ze wel wilden opgesloten zijn, niet of ze nooit hun dierbaren meer zouden mogen zien en ook niet wat ze wel verkozen. Het risico te lopen om enkele maanden eerder te overlijden maar die laatste maanden in volle vrijheid mogen beleven, of de maatregelen te volgen.

  Like

 5. Nou weet wel als ik hier getuige van was ,zou ik zeker klokkemluider spelen anders ben je medeschuldig ….zeker voor de mensen die hetzelfde lot nog moeten ondergaan ,mijn vraag is waarom wil zo iemand in de anonimiteit blijven ook hier kots ik van

  Like

 6. Zo hebben ze mijn moeder ook vermoord. De mensen met corona liepen los op de afdeling. En de mensen die negatief waren.liepen los op de gang. 17 dagen heeft mijn moeder opgesloten gezeten. In een kamertje waar je net een tv kwijt kon. Ze had 93 jaar mogen worden. Schande van zo’n bejaardenhuis.

  Like

  1. Wat een leed allemaal wat onze ouder worden aan gedaan dat is de dank die zij krijgen van het eigen volk want zij zijn mede verantwoordelijk daarvoor ze houden dat tuig de handen nog boven het hoofd, bejaardenhuizen zijn inmiddels gaskamers geworden als je daar gestopt wordt is het einde van je bestaan, wat zijn wij een laf volk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: