We hebben er het enkele maanden geleden al over gehad, maar de tijd lijkt ons rijp om er nogmaals voor te waarschuwen: ‘pandemie 2’. Want deze zou wel eens dichter kunnen zijn dan we denken. 

Aankondiging door Bill Gates

Op 24 april 2020, in The late Show op CBS, kondigde Bill Gates op een vage manier aan dat er een tweede ‘pandemie’ aan komt, die veel erger zal zijn. Hij zei tegen de gastheer:

“Het idee van een bio-terroristische aanval is zowat het nachtmerrie-scenario, omdat een pathogeen met een hoog sterftecijfer zou genomen worden. Het goede nieuws is – hoe deprimerend dit ook klinkt – dat het meeste werk dat we gaan doen om klaar te zijn voor ‘Pandemie 2’ik noem dit [COVID-19] ‘Pandemie 1’ – het meeste werk dat we gaan doen om daar klaar voor te zijn, zijn ook de dingen die we moeten doen om de dreiging van bioterrorisme te minimaliseren.”

In een talkshow op C-SPAN zei Gates:

Het testen zou heel snel opgevoerd kunnen worden. Enkele landen die de epidemie bijna geheel konden vermijden, zoals Taiwan, Nieuw-Zeeland, Australië; zij namen hun ervaringen en bereidden zich voor, en bewogen veel sneller. Zodus wij… we moeten ons voorbereiden voor de volgende [plaag]. Deze,… zou ik zeggen… zal dit keer wel aandacht krijgen.

Bij de laatste twee zinnen begon Gates te glimlachen. Naderhand moest hij zijn lach onderdrukken; en zijn vrouw zat te glunderen.

Zie de video vanaf 8:11 min.:

 

Ook Dr. Anthony Fauci en Joe Biden deden donkere voorspellingen over de komende winter. Biden zei in een tweede debat met Trump dat we “een zeer donkere winter” tegemoet gaan. En Fauci voorspelde dat er nog veel pijn voor Amerika op komst is, en voorspelde toenemende dodenaantallen in de komende weken. Wellicht weten zij – die beiden nauwe banden hebben met China en de globalistische organisaties – meer. Eveneens zijn er nu berichten dat er een meer virulente ‘Spaanse’ stam van ‘Covid-19’ zich aan het verspreiden is in Europa. Of dit fake news is om de bevolking angstig te houden (tot het vaccin er is), of echt is, weten wij niet.

Profetieën

Wijlen John Paul Jackson zag vele jaren geleden in een visioen de ondergang van Amerika en het einde der tijden. Hij zag ook twee opeenvolgende ziekteplagen. De eerste zou slechts zeer mild zijn; maar dit is wat hij over de tweede zag:

“Er komt een ander pandemie. Het is niet morgen, maar het komt. En deze is een serieuze. Deze pandemie… , het probleem is dat de eerste die op komst is niet zo zwaar zal zijn, en dat de mensen de volgende zouden onderschatten; maar de volgende zal zo licht niet zijn. De volgende zal een zeer verbijsterende kwestie zijn, en er zullen veel mensen zijn – ik zag het niet goed, maar op één of andere manier zag het eruit als waterpokkenachtig iets, of zoals een pokken type, waar er zweren op de huid komen…. Ik ben geen dokter, zodus ik weet niet hoe ik dat moet noemen. Ik weet niet hoe die symptomen kunnen genoemd worden, maar er waren zweren op de huid die openbarstten, door deze ziekte.”

Dit komt overeen met wat Julie Whedbee ontving in mei dit jaar:

“Het lijkt erop dat dingen tot een normale realiteit aan het terugkeren zijn. Maar niets kan verder van de waarheid staan. Wat de machthebbers jullie vertellen, over de versoepeling van de maatregelen die jullie hebben, is enkel een illusie. Bedrog regeert overal. Laat je niet vangen door de wegen van de mens, die denkt en plannen maakt over zijn leven, zoals het eens was. Het zal niet zo zijn. De oordelen komen over jullie, en een tweede golf, meer destructiever en erger dan deze plaag die jullie hebben gezien, loert om de hoek, en er is zeer weinig tijd tegen dat dit gebeurt.” (24 mei 2020)

En nog opvallender, er is ook een Belgische profetie die spreekt over een soort ‘pest’. De gestigmatiseerde Leonie Van Den Dijck uit Onkerzele, nabij Geraardsbergen in Oost-Vlaanderen, voorzegde in de jaren 1930 dat er in de toekomst ‘de pest’ zou uitbreken; de dorpen rondom zouden afgesloten worden (lockdown) en de ziekte zal volgens haar niet kunnen genezen worden. Het enige dat die ‘pest’ zal kunnen genezen, zal het water zijn dat aan de grot – de plaats waar O.L.Vrouw is verschenen – zal ontspringen. Ze zei dat ze in een visioen hele mensenmenigten zag die al wenend naar de grot kwamen om water te bekomen.

Zij sprak over de ‘pest’, wat wijst op een ziekte met builen, maar het zal de “gewone pest” niet zijn zoals wij die kennen, omdat dit een bacteriële infectie is, en in een vroeg stadium vrij makkelijk te genezen valt met antibiotica.

In alle geval: de lockdowns zullen niet al te gauw weer opgeheven worden. We hebben reeds afgelopen zomer de lezers aangemaand om zich voor te bereiden; we hopen dat u zich voorbereid hebt. Misschien zien de globalisten dat het Coronavirus al uitgeraasd is, want ze moeten enorme moeite doen om de cijfers op te kloppen om hun lockdowns te kunnen rechtvaardigen – en almaar meer mensen (vooral dan in het buitenland) beginnen het te doorzien. Om de Grote Reset te kunnen doordrukken, moeten ze de economie kapot krijgen en de bevolking koest houden. Dat zou een reden zijn om een ander in een lab ontworpen virus los te laten. Maar wellicht kennen zij zelf de consequenties daarvan niet, gezien de profetieën zeggen dat het quasi niet te genezen zal zijn. Wellicht zal het virus muteren en oncontroleerbaar worden.

Blijven we onze blik op de Heer gericht houden en volharden in het gebed.