In 2015 werd een ‘Testmethode voor COVID-19’ gepatenteerd door Richard Rothschild, bij de Nederlandse overheid. En twee jaar later begon men met de verspreiding van testkist voor Covid-19. Moet er nog zand zijn?

Degenen die de Rothschild-dynastie kennen, begrijpen dat zij de wereld al eeuwenlang beheersen. Zij bezitten de centrale banken in bijna elke natie ter wereld, waardoor ze de economie, politiek en vele aspecten van de samenleving manipuleren.  De Rothschilds staan historisch bekend om het organiseren van o.a. oorlogen, waardoor ze hun macht vergroten.

Een Rothschild die een testmethode patenteert voor COVID-19, is daarom op zijn zachtst gezegd… opmerkelijk.

Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 and 2018

We weten dat de nieuwe ziekte COVID-19 in China opdook tegen het einde van 2019. Daarom kreeg ze de naam COVID-19 wat een acroniem is voor Corona Virus Disease 2019. De gegevens van de World Integrated Trade Solution laten echter iets verbazingwekkends zien:

In 2017 en 2018 – twee jaar voor het ontstaan van COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19 wereldwijd gedistributeerd.

covid 19 test kits export worldwide

Deze verbijsterende gegevens werden ontdekt op 5 september 2020, en iemand plaatste het op social media. De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de WITS de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ opeens in de algemene term ‘Medical Test Kits’.

In handel is dat echter niet toegestaan. Je moet altijd specifiek zijn.

Ze vergaten echter één detail te verwijderen: de productcode voor deze ‘Medical Test Kits’ is 300215, wat betekent: ‘COVID-19 Test Kits’.

covid19 product code

Hun cover-up kwam te laat: deze informatie werd ontdekt en mede door StopWorldControl.com wordt het nu wereldwijd onthuld. Je kunt een PDF downloaden waarop je de oorspronkelijke data van de WITS kunt zien.

Een argument om deze gegevens te ontkennen, is dat het label COVID-19 pas in 2020 is toegevoegd. Dat is echter een onbewezen theorie, die haaks staat op de feiten.

Bovendien zijn deze COVID-19 Test Kits de beroemde PCR-tests die inderdaad over de hele wereld worden gebruikt voor COVID-19. 

Zelfs als het waar is dat ze met het label hebben geknoeid (wat hoogst onwaarschijnlijk is, aangezien dat uiterst onprofessioneel zou zijn) dan nog verandert het niets aan het feit dat twee jaar voor de pandemie plotseling alle landen in de wereld honderden miljoenen PCR-tests voor COVID-19 begonnen te importeren en exporteren. De kern van de zaak verandert dus niet.

Het COVID-19 ‘project’ is gepland tot… 2025

De wereldbank laat zien dat COVID-19 een project is dat gepland staat om door te gaan tot… eind maart 2025! De bedoeling is dus om er nog VIJF JAAR mee door te gaan. (2C)

 

covid program 2025